Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare

 Martin Lorena
.

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare. În Casa Iubirii apar din ce în ce mai multe situații tensionate și ipostaze neprevăzute. Zilele trecute, concurenții au jucat „Sticluța' pe întrebări. Aceștia au fost întrebați dacă au înșelat în fostele relații, iar răspunsurile au fost surprinzătoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare. Competiția a început de mai puțin de o lună, iar concurenții vor să afle cât mai multe detalii despre potențialii parteneri de viață. Aceștia au venit cu ideea de pune în practică un joc al sincerității. Este vorba despre „Sticluța', unde fiecare persoană trebuie să răspundă la o întrebare.

1-Andreea-Mantea-21-Andreea-Mantea-2

Andreea Mantea a fost cea care a vrut să îi pună pe concurenți la zid! Ea a întrebat „Ai înșelat vreodată?', iar de acolo până la controverse a fost un singur pas!

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește și: Reghe a stat de vorbă cu Bebeto și Sarah, la tribunal:’Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces’

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare. Băieții din Casa Iubirii s-au așezat în jurul unei mese rotunde și au așteptat să înceapă jocul copilăriei. Înarmați cu sinceritate și dorință de cunoaștere, ei au început să învârtă sticluța. Întrebarea „Ai înșelat vreodată?' a stârnit foarte multă rumoare în cameră.

Băieții au fost ușori deranjați de întrebare, însă, cunoscând regulile, au fost nevoiți să răspundă. Din păcate pentru fetele care îi supravegheau cuminți, aproape la unison bărbații au spus că au fost infideli în cazul relațiilor anterioare.

Telespectatorii s-au întrebat dacă acest joc a fost făcut strict pentru a se cunoaște mai bine unii pe alții sau ca o strategie pentru a se pune în dificultate pe viitor.

Printre întrebările adresate, s-au mai auzit și cele ca ”Îți plac mai multe fete din casă? sau Am/nu am fost la plajă de nudiști’.

Când se difuzează emisiunea

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton