Concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției se amână pentru august. Jason Derulo se adaugă lineup-ului festivalului

 Dumitrache Laura
.

Robbie Williams trebuia să cânte în cadrul Festivalului Summer in the City, la inceputul lunii iunie, dar reprezentanții au anunțat că spectacolul se amână pentru luna august. De asemenea, Jason Derulo se va alătura lineup-ului festivalului. Inițial, evenimentul era programat pentru 3-4 iunie, în Piața Constituției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Summer in the City se reprogramează pentru luna august. Fanii starului Robbie Williams au fost anunțați că spectacolul artistului din cadrul festivalului a fost amânat. Inițial, concertul lui Robbie Williams trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar reprezentatii au reprogramat evenimentul.

robbie williamsrobbie williams

Jason Derulo va urca pe scenă alături de numeroși artiști celebri, printre care Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts. De asemenea, Nicole Cherry va cânta la Festivalul Summer in the City.

Citește și: Sam Smith a anulat concertul de pe scena Summer in The City din București. Care este motivul

Citește și:Surpriză de proporții pentru fani: Robbie Williams a devenit tată pentru a treia oară! De ce a păstrat secretul

Citește și:Ava Max, artista Sweet, deloc Psycho, ajunge pentru prima dată la un festival din România, la UNTOLD

Citește și:Bebe Rexha ajunge pentru prima dată în România. Artista din Statele Unite se află în line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD

Concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției se amână pentru august

Festivalul Summer in the City se reprogramează pentru 18-19 august. Inițial evenimentul trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar organizatorii D&D East Entertainment au anunțat amânarea acestuia. De asemenea, concertul lui Robbie Williams a fost amânat pentru data de 19 august.

Fanii care au cumpărat deja bilete și abonamente la festival le vor putea folosi atunci. Nu este prima dată când Robbie Williams concertează în România. Artistul a mai cântat la București în 2015 și pe Cluj Arena, în cadrul Untold, 2019.  „Great to see you again Romania. Emotional x', a comentat la acea vreme artistul.

Jason Derulo va cânta la Summer in the City

Reprezentantii festivalului Summer in the City au anunțat recent un nou artist pe scenă. Este vorba despre celebrul Jason Derulo, unul dintre cei mai iubiti artisti la nivel global.

Acesta se va alătura artiştilor deja anuntaţi: Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, dar și Nicole Cherry. Biletul sau abonamentul pentru 3 iunie va fi valabil pe 19 august, iar cele din 4 iunie pentru data de 18 august, atunci când va urca pe scenă Jason Derulo.

Sam Smith a anulat concertul de la București

Sam Smith nu va mai cânta anul acesta în România. Artistul trebuia să urce pe scena de la Summer in the City, dar săptămânile trecute, echipa lui Sam Smith a anunțat anularea evenimentului. Chiar și așa, organizatorii festivalului au anunțat că Summer in The City va merge mai depare cu un concert extraordinar Robbie Williams. 

„Echipa artistului britanic Sam Smith i-a anunțat pe organizatorii Summer in The City că nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului. Si să susțină concertul, ce urma să aibă loc în Piața Constituției pe data de 4 iunie. Artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european Gloria. Intrucat este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic.', se arată în mesajul primit de fani pe email.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton