De ce s-a certat Ramona Păuleanu cu o casieriță, în supermarket: "Am fost șocată de dialog, nesimțire, atitudine..."

 Dumba Gabriela
.

Ramona Păuleanu s-a certat cu o casieriță dintr-un supermarket, după ce a făcut cumpărături, iar femeia a refuzat să-i dea restul. Jurnalista a avut de achitat suma de 32,10 lei, i-a înmânat 33 de lei și a așteptat restul de 90 de bani, însă fără succes, iar situația a scos-o din sărite pe Ramona Păuleanu, care a acționat în consecință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu a fost revoltată de atitudinea unei casierițe dintr-un supermarket, care a refuzat să-i dea restul și a povestit totul pe rețelele de socializare. Nu era vorba despre o sumă mare de bani, însă pe jurnalistă a deranjat-o tupeul angajatei din supermarket.

index-34index-34

Ramona Păuleanu, sfidată de o casieriță în supermarket

Ramona Păuleanu nu a vrut să lase de la ea într-o situație care i s-a părut nedreaptă, petrecută la cumpărături. Soția avocatului Cuculis a povestit că tupeul o lasă rece și nu are de gând să plece capul când se lovește de o atitudine nepotrivită, indiferent de context.

„Ieri m-am dus să-mi cumpăr niște mizilicuri, casiera îmi cere 32,10 lei. Îi dau 33. Ia banii, închide casă, trece la următorul client. Fără să zică vreun cuvânt.
Eu, blocată, aștept câteva secunde, ea își vede liniștită de treabă că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și zic: și restul de 90 de bani? Casiera, iritată: nu am mărunt, nu am de unde să vă dau! Eu, deja intrigată de ton și atitudine: ah, și vi se pare normal să îmi opriți mie 90 de bani, pentru că aveam să vă dau 10, nu? Și fără să scoateți un cuvânt, era de la sine înțeles că așa se face.

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:'Nu mi-a fost bine de la început'

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni după nașterea prematură a gemenilor:„Am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită’

Citește și: Ce mesaj tulburător a primit Tudor Gheorghe, la un an de când și-a pierdut soția: „Dumnezeiesc, extraordinar'

Ea: De unde vreți să vă dau dacă nu am?
Eu: Păi atunci dați-mi leul înapoi, nu prea mă interesează.

Mi-l aruncă în silă pe tejghea. Am fost atât de șocată de dialog, nesimțire, atitudine, că m-a blocat și nu am mai știut să-i dau nicio replică.
Întrebarea era: cum am trecut de la restul în bomboane / gume, șamd, la tupeul ăsta? Bineînțeles, nu-i vorba de 90 de bani, e vorba de principiu', a scris Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.

Ramona Păuleanu a dat în judecată Spitalul Filantropia, după nașterea gemenilor

Ramona Păuleanu și soțul ei au trecut prin momente cumplite, după ce vedeta a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată. Fiul lor a făcut meningită și a stat internat în spital timp de 8 luni de la naștere. Din această cauză, vedeta a anunțat pe Facebook că a acționat în instanță spitalul Filantropia.

Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe’, a scris Ramona Păuleanu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton