Ce complex fizic are Theo Rose și ce decize radicală a luat: „Nu am vrut să ajung în stadiul ăla”

 Miniosu Alexandra
.

Theo Rose a dezvăluit public ce complex fizic are și ce decizie radicală a luat din cauza lui. Cunoscută drept o fire ambițioasă, vedeta vrea să arate că aceasă calitate nu i se potrivește doar când vine vorba despre carieră, ci și despre viața ei de zi cu zi. Așadar, se pare că îndrăgita artistă este pusă pe fapte mari. Totul pentru a se simți și mai bine în pielea ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și-a deschis din nou sufletul de dragul publicului și a dezvăluit ce complex fizic are. În cadrul unui interviu pentru Ego.ro, celebra cântăreață a mărturisit că a luat o decizie radicală pentru a se putea simți și mai bine în pielea ei. De ceva timp, în ciuda programului încărcat pe care-l are, ea a început să meargă la sală. Nu pentru a slăbi, ci pentru a-și tonifia mușchii.

theo-rose-complex-1theo-rose-complex-1

La 25 de ani, Theo Rose are o siluetă ce stârnește multă invidie în rândul doamnelor și domnișoarelor. Vedeta cântărește 50 de kilograme, însă se pare că nu e tocmai mulțumită de aspectul ei fizic. Artista a luat o decizie radicală pentru ca aparițiile ei de pe scenă să fie impecabile. A început să meargă la sală, după ce a hotărât să nu mai dea vina pe genă.

Citește și: „Am suferit și încă o mai fac'.Theo Rose, mesajul cu care și-a surprins fanii

Citește și: Legătura neștiută dintre Theo Rose și Smiley:”M-a bătut pe umeri și mi-a zis…”

Citește și: Ce a făcut Adela Popescu în ziua nunții cu Radu Vâlcan:”M-am dus pe o bancuta si m-am pus să dorm”

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului:”Se putea transforma într-un coșmar”

Ce complex fizic are Theo Rose și ce decize radicală a luat

Theo Rose a luat această decizie după ce și-a văzut prestațiile de pe scenă. Cântăreața e hotărâtă să lucreze la sală atât cât e necesar să ajungă la corpul dorit.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus.

Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.

Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată', spus Theo Rose pentru sursa citată.

„Un corp am, o viață am'

Printre altele, Theo Rose a precizat că nu va face yoga sau pilates. De asemenea, cântăreața a mărturisit că nu merge la sală ca să slăbească, ci să-și tonifieze mușchii.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate.

Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată.

Nu vreau să mă fac vreo culturistă. Alți oameni au impresia că mă duc să slăbesc. Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?', a adăugat ea.

Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale

Theo Rose a ajuns să fie una dintre cele mai iubite cântărețe de la momentul actual. Asta i-a adus multe beneficii, atât pe plan profesional, cât și din punct de vedere financiar. Însă, vedeta recunoaște că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, în drumul său spre celebritate.

În cadrul unui podcast, artista spunea că vara trecută a fost plină de evenimente și nu avea timp nici să respire. Mergea la 2-3 evenimente pe zi și nu avea timp să se odihnească. Astfel, după o perioadă destul de solicitantă, Theo s-a confruntat cu sindromul epuizării profesionale.

E greu, spre imposibil, să îți revii.Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Și aveam și filmări toată ziua. Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade. În ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci’,  a declarant Theo Rose în podcast-ul menționat anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton