Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă adoptivă: „Există posibilitatea să nu mai pot face copii, biologic”

 Borcilă Andreea
.

Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă adoptivă. În vârstă de 40 de ani, celebra artistă are planuri mari de viitor și ia, cât se poate de în serios, varianta de a înfia un copil. Vedeta spune că există posibilitatea de a nu putea da naștere pe cale biologică. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. A făcut furori în colaborare cu trupa Crush acum mulți ani, apoi și-a urmat cariera solo. În ultimul sezon de la Asia Express, marca Antena 1, a participat împreună cu mama ei la probele de foc ale concursului, însă nu au rezistat foarte mult timp. În schimb, vedeta a câștigat acum două sezoane Bravo, ai stil!, emisiunea de la Kanal D. În prezent, prezintă Duet cu Alexandra, în același post de televiziune.  

alexandra-6alexandra-6

Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă, pentru prima dată, chiar și la vârsta a doua. Artista simte că încet, încet vine momentul în care va face acest pas și ia în serios ideea de a înfia un copil. Vedeta a făcut câteva mărturisiri emoționante în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. 

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima impresie după ce WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2022:„Când intră pe scenă ți se ridică părul în cap'

Citește și: Alexandra Ungureanu regretă că nu și-a lăsat mama să-i fie manager:„Aș fi rupt tot în showbiz'

Citește și: Juriul Eurovision din Republica Moldova a explicat de ce a acordat un punctaj mic lui WRS:”Iubesc România, dar…”

Citește și: Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu:”Va fi ceva frumos”

Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă adoptivă

Artista vrea să devină mamă, chiar dacă a ajuns la vârsta de 40 de ani. Invitată la Teo Show, cântăreața mărturisește că s-ar putea să nu mai poată naște pe cale biologică. În schimb, ia cât se poate de în serios ideea de a înfia un copil.  

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios', a spus Alexandra Ungureanu. 

Alexandra Ungureanu: „Ultima relație a fost toxică'

Vedeta a povestit despre ultima relație pe care a avut-o, care a durat puțin peste doi ani: „ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta', a mai continuat ea.

„Mi-am dorit o familie'

Alexandra Ungureanu a spus, la un moment dat, că niciuna din relațiile ei nu a dus la un alt nivel. Ea și-a dat seama că nu este lângă persoana potrivită, așa că de cele mai multe ori a renunțat. 

„Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine.

Mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată’, a povestit Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

„În liceu, nu am avut iubit'

Alexandra Ungureanu nu și-a cunoscut jumătatea până la vârsta a doua. Vedeta a povestit, acum ceva timp, că totul a pornit din liceu, când se concentra foarte mult pe carieră și pe învățat. Mai mult, mama ei o trimitea la discotecă pentru a socializa, însă avea mereu alte activități.

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență eram speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine.

În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă', a spus Alexandra Ungureanu, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton