Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, a avut o formă gravă de COVID-19: ”Am stat la pat aproape 3 săptămâni”

 Lupescu Anca
.

Cunoscutul Dezbracatu’ de la Cronica Carcotașilor a trecut printr-o clipe cumplite când s-a infectat cu COVID-19. Codruț Kegheș, care a împlinit recent 49 de ani, a povestit prin ce chinuri a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dezbracatu’ a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere, dar a vorbit și despre pandemie și cum a trecut prin COVID-19. Actorul a stat la pat aproape trei săptămâni și a rămas cu sechele.

„Am făcut 49 de ani, am sărbătorit acasă, în liniște, fără balamuc, cu niște prieteni. Am gătit niște coaste, coastele mele speciale. Pentru care sunt cunoscut de prieteni. Merg pe 50 de ani. Dacă nu mai am radio dimineață, m-am trezit la ora 9. Acum gătesc acasă din plăcere, o fac cu drag și când se va ivi ocazia o să o fac și pentru publicul larg. Pe Dezbracatu’ l-am făcut în continuare pentru emisiune, căci am mers la Muzeul Satului de Dragobete, la vaccinare, îl fac peste tot”, ne-a povestit vedeta.

doliu-la-cronica-carcotasilor-catalin-dezbracatu-in-lacrimi-foto-293969-1doliu-la-cronica-carcotasilor-catalin-dezbracatu-in-lacrimi-foto-293969-1

„M-a afectat pandemia, pentru că ultimul eveniment a fost în 7 martie – pe care l-am prezentat – nu mai sunt la radio din septembrie, nu mai sunt evenimente. Evenimente care la final de lună erau ca o completare tare bună, pentru tot ceea ce se întâmplă. Acuma trebuie să mă încadrez în niște bugete, ca toată lumea. Nu pot să visez la cai verzi pe pereți, trebuie să mă mulțumesc cu ce am. Cel mai bun lucru e ăla pe care îl ai, nu ăla pe care ți-l dorești tu”, spune el.

„Numărul bolnavilor de covid crește, am prieteni care au avut și am avut și eu. Am avut o formă medie acută, la sfârșitul lunii octombrie, am stat 19 zile la pat. Mi-a fost rău, au fost dureri insuportabile. Mă enerva și lumina de la telefon. Iar la un moment dat am avut o zi cu tusee și scaune moi. Am avut ceva probleme la plămâni. Obosesc repede și am o perioadă cu insomnii crunte”, a spus Codruț pentru Click.ro.

Cum și-a cucerit Codruț Kegheș soția

Codruț își iubește mult familia. Are un băiat mare și o soție minunată, de care se bucură în fiecare zi.

„Este un om deosebit, unul care se dedică total familiei. Este o mamă extraordinară, are foarte multă energie şi ştie cum să-mi transmită şi mie starea ei de bine', a spus actorul despre soția lui.

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă / INTERVIU

Citește și: Virgil Ianţu – Despre probleme, cu un învingător

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…

„N-o să uit niciodată momentul în care ne-am cunoscut. Ne-am întâlnit la munte, fiecare dintre noi era acolo cu treabă. Când a văzut-o, Puştiu mi-a zis: „Uite ce brunetă frumoasă!'. Iar eu i-am răspuns că o să fie soţia mea. Am cucerit-o foarte greu. Pot spune că am fost extrem de insistent. Până să-i intru în graţii şi să accepte să ne întâlnim au trecut vreo trei luni, iar după un an şi jumătate ne-am căsătorit, naşi fiindu-ne Găinuşă şi soţia sa', a povestit Dezbrăcatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton