Cum se simt Alina Laufer și copiii, la trei săptămâni de la naștere. „Gemenii sunt la ATI și îi poate vedea 10 minute pe zi”/ EXCLUSIV

 Mirea Roxana
.

Alina Laufer încă se află la spital după ce a născut prematur. Din nefericire, Alina avea doar 29 de săptămâni pe 15 februarie, atunci când a născut, drept urmare, complicațiile au existat. Ilan Laufer ne-a vorbit despre starea de sănătate actuală a soției lui și a gemenilor.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer a declarat, în exclusivitate pentru Viva!, că starea de sănătate a gemenilor se îmbunătățește și că situația devine mai bună pe zi ce trece. De asemenea, acesta a mai adăugat că Alina se simte bine și că este o fire puternică și că poate să-i vadă pe cei mici doar 10-15 minute pe zi.

Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece.

a-1a-1

Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo', a declarat Ilan Laufer, în exclusivitate pentru Viva!

Ilan Laufer: „Alina nu pleacă înainte din spital'

Ilan Laufer ne-a mai spus că Alina nu are de gând să plece din spital fără copii, așa că va rămâne acolo până ce și gemenii vor putea merge acasă. Fostul politician estimează că este vorba de încă 3-4 săptămâni sau chiar mai mult.

Alina nu pleacă înainte. Nu va pleca din spital înainte să poată pleca ambii copii. Asta e clar. Asta înseamnă 3-4 săptămâni, în cel mai rapid caz. Poate să fie și mai mult', a mai afirmat Ilan Laufer pentru Viva!.

De asemenea, acesta îi așteaptă cu nerăbdare acasă și este încrezător că totul se va sfârși cu bine.

Sper să vină acasă. Și pentru mine e greu, sunt singur acasă deja de trei săptămâni și mai am ceva de așteptat, dar o să fie totul bine', ne-a mai spus Ilan Laufer.

Citește și: Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de urgență.Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu!”

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți:cum a decurs întâlnirea

Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs:„O să rămân toată viața cu…'

Citește și: Cum arată fata lui Virgil Ianțu.La 16 ani, Iasmina are primul iubit

Ilan Laufer, criticat după postarea de Dragobete

În ceea ce privesc vizitele, cu toții știm cât de stricte sunt regulile în contextul pandemiei. Ilan Laufer a mers s-o vadă pe Alina așa cum s-a putut. Acesta a adăugat că, după postarea de pe Instagram de Dragobete, în care a făcut public că i-a dus flori Alinei cu ocazia acelei zi speciale, a fost foarte criticat.  

Am vizitat-o, am văzut-o la geam, că sunt regulile de așa natură. Și așa după postarea aia (n.r. de Dragopete) pe care am pus-o acolo (n.r. pe rețelele sociale), mi-a sărit toată lumea în cap, dar nu am făcut mare lucru, că am mers și eu acolo unde se poate. Am fost pe un holișor, așa, la o intrare unde a venit Alina și i-am dat florile, deci nu am intrat eu în spital. Mi-a sărit foarte multă lume în cap, dar nu am făcut nimic, de fapt. În fine… Așa e scumpa noastră patrie', a povestit Ilan Laufer pentru Viva!.

1 Martie a fost o altă zi specială, dar fostul politician a evitat să mai publice ceva pe rețelele sociale.

1 Martie a fost o ocazie specială, dar am fost atât de certat pentru chestia aia (n.r. postarea de Dragobete), încât am zis că… (râde) Am fost și de 1 Martie să o văd, dar așa…, nu am mai zis nimic. Am mers pe burtă', ne-a mai spus Ilan Laufer.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton