Codin Maticiuc oferă o vacanță gratis la Miami. Ce trebuie să facă fanii pentru a câștiga

 Lupescu Anca
.

Codin Maticiuc oferă o vacanță la Miami gratuit pentru doi fani. Experiența pe care o pune la bătaie este una inedită. Cu ocazia începerii noului săi film „Miami Bici', Maticiuc a decis să facă o surpriză de neuitat.

Citește și: Codin Maticiuc a vorbit despre copilăria sa: „Părinţii mi-au spus nu!”
Cine-este-și-cum-arată-iubita-lui-Codin-Maticiuc.-Singura-imagine-cu-cea-care-l-a-făcut-tată-840×500-1Cine-este-și-cum-arată-iubita-lui-Codin-Maticiuc.-Singura-imagine-cu-cea-care-l-a-făcut-tată-840×500-1

Doi norocoși vor pleca împreună cu Matei Dima și Codin Maticiuc în Miami, unde vor vizita locurile în care echipa de producție a filmat timp de câteva luni unul dintre cele mai așteptate filme de anul acesta.
În vacanța de neuitat, cei doi fani vor avea parte de mici excursii pe insuleleprivate, petreceri în cluburi, bărci8 și yachturi.


Maticiuc și echipa de producție se vor ocupa de tot: viză, bilete de avion și cazare pentru 10 zile. Cei care cumpără bilete la film și se înscriu la concurs au ocazia să trăiască visul american.

Citește și: Codin Maticiuc și-a botezat fetița. Smaranda a fost creștinată în biserica construită de bunicul ei

Actorul le-a transmis fanilor că își dorește ca acest concurs să fie „un bonus', și nu motivul principal pentru care vor merge la film.
„Mergeți cu mine la Miami?

„Pe scurt, am organizat un concurs/giveaway cu ocazia începerii pre-sale ului la Miami Bici.


Cumpărați unul sau mai multe bilete la acest film de pe site-ul sau direct de la casieria cinematografului preferat. Mergeți la film și păstrați biletul. Trimiteți și un mesaj cu el pe pagina de Facebook sau de Instagram a filmului. Noi tragem la sorți după 30 aprilie și câștigătorul plus o persoană aleasă de el merge cu mine și cu Matei Dima la Miami. Plătim avioanele, cazarea acolo zece zile și ii ducem pe câștigători în toate locurile în care am filmat. Vile pe insule private, cluburi, bărci și yachturi, experiența totală.
Compania mea de producție care organizează aceasta plecare va oferi acte doveditoare care sa va faciliteze obținerea vizelor. Apoi plecarea se va organiza în funcție de programul tuturor astfel încât sa putem pleca împreună.

Citește și: Revelația lui Codin Maticiuc! Fetița lui a împlinit o lună și are deja mai mult păr în cap decât tatăl ei la 38. FOTO!

Câțiva s-au înscris deja și ma bucur. Cineva îmi spunea într-un comentariu că nu crede în genul asta de concurs. Îl înțeleg parțial. Sigur au fost și țepe pe alocuri. Va asigur ca aceasta nu este. Acest film este aventura vieții mele și vreau s-o împărtășesc cu voi, cei care ma urmăriți și-mi sunteți aproape. De aceea am făcut acel casting national cu ajutorul celor de la Superbet și doi dintre voi astăzi joacă în film. De aceea astăzi ma rog la Dumnezeu ca acest concurs sa fie câștigat de două persoane care sa merite cu adevărat, care sa se bucure cu toată ființa de aceasta experienta pe care vrem sa le-o oferim. Nu, nu-mi doresc sa fac sa câștige pe blat doi prieteni căci și pentru mine va fi interesant sa merg cu doi străini care îmi pot deveni măcar amici.

Oricum îmi doresc ca și voi sa vă doriți sa vedeți acest film în care eu am pus tot sufletul când l-am scris și apoi când l-am produs. As vrea ca acest „concurs” sa fie doar un bonus și nu efectiv motivul pentru care cumpărați bilet.

Citește și: Codin Maticiuc îl ironizează pe Ionuț de la Insula Iubirii

O idee interesanta pe care a avut-o în tip m-am hotărât sa vi-o împărtășesc: el a cumpărat bilete celor șase angajați ai lui. Face o ieșire cu firma dar participă cu mai multe bilete. Vine 14 februarie. Faceți o ieșire cu familia.
Altă întrebare primită aici este dacă puteți participa dacă nu locuiți în România. Răspunsul este da. Vom cumpăra bilet de avion de unde este nevoie. Voi trebuie sa cumpărați un bilet la film (sau mai multe pentru șanse sporite). Nu-l lăsați sa se piardă. Trimiteți pe cineva la film care nu-și permite. Dacă nu aveți pe cine atunci sa mi le trimiteți mie. Am un orfelinat intreg și țin legătura cu zeci de oameni amărâți care ar aprecia o ieșire la film.

Vă rog acum la final sa dați un share acestei postări fie ca participați fie ca nu. Și dacă cumva chiar participați lăsați și un comentariu cu orașul și cinematograful unde intenționați sa vedeți filmul. Va mulțumesc!', a scris Codin pe pagina lui.

Citește și: Ce crede Codin Maticiuc despre fenomenele paranormale, vampiri și blesteme

Postarea vedetei a lansat un adevărat val de caritate. El a povestit că mai mulți români plecați în străinătate au cumpărat bilete la film pe care le-au donat celor care nu își permit să vizioneze producția.


„Un băiat de 29 de ani mi-a scris pe instragram. L-am pus în legătură cu directorul fundației. A cumpărat 42 de bilete pentru copiii mei de la orfelinat și a donat și 3000 de lei ca sa mănânce copiii la Mall înainte de film. I-am scris apoi sa îi mulțumesc și l-am întrebat cum de gândește asa la 29 de ani. Mi-a spus ca e în America de ceva vreme, a făcut bani și vrea sa întoarca ceva.E prima oară când diaspora cumpăra bilete la film românesc fără sa aibă posibilitatea sa le folosească direct', a scris acesta pe pagina lui de Facebook.


În Miami Bici, care va apărea pe 21 februarie, Matei Dima şi Codin Maticiuc interpretează doi tineri cu bani puţini şi minte şi mai puţină care ţin morţiş să facă avere la Miami. Doar că anturajul şi scenariul insistă să-i bage în belele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton