Diana Dumitrescu, sexy în vacanță. Cum se relaxează înainte de emisiunea "Mireasă"

 Cica Cristina
.

Înainte de a începe fimările pentru emisiunea „Mireasă” de la Antena 1, Diana Dumitrescu a decis să plece în vacanță împreună cu soțul.

Diana-Dumitrescu-1Diana-Dumitrescu-1

Diana Dumitrescu și soțul ei au parte de o vacanță de vis în Maldive. Nici nu este de mirare că vedeta a menționat că s-ar muta pe insulița aceasta'. Cum să nu te relaxezi într-un cadru idilic, cu lagune de un albastru absolut fascinant, căsuțe pe ape și peisaje care te lasă fără răsuflare.

Vedeta a postat imagini din vacanță, arătându-le și fanilor cum se relaxează înainte de începe filmările pentru emisiunea Mireasă'. Cei doi întreprind tot felul de activități, de la scuba diving la plimbări cu barca, scrie spynews.ro.

De asemenea, Diana Dumitrescu a postat și imagini cu mesele sățioase pe care le servește.

”Şampanie, trandafir pe masa si cântă un live frumos. M-aş muta pe insuliţa asta frumoasă! Nu aş mai pleca de aici”, a precizat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”

Diana Dumitrescu este noua prezentatoare a emisiunii Mireasă, care va fi difuzată în curând pe Antena 1.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat’, a spus Diana Dumitrescu.

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton