Claudiu Keșeru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Fotbalistul a fost imediat plasat în carantină

 Cica Cristina
.

Fotbalistul Claudiu Keșeru a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost plasat în carantină la domiciliu, a anunțat clubul bulgar Ludogorets Razgrad.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat că doi fotbaliști au fost infectați noul coronavirus.

„Este vorba despre Claudiu Keşeru şi Jorginho, care au fost imediat plasaţi în carantină la domiciliu şi se simt bine în prezent. De asemenea, nu există persoane infectate cu Covid-19 la Ludogoreţ II, care mâine (vineri) va juca în campionatul Ligii a doua.

Citește și: Scandaluri la Asia Express, iubire cu patos acasă!Dovada că Adda și Cătălin Rizea nu au probleme în căsnicie!

Conducerea lui Ludogoreţ ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor şi angajaţilor, inclusiv prin restricţionarea parţială a accesului în baza clubului pentru persoanele străine. Clubul va continuă să funcţioneze normal, în timp ce prima echipă se pregăteşte conform programului pentru primul meci al noii ediţii de campionat, împotriva echipei Botev Vraţa, sâmbătă', a transmis Ludogorets Razgrad.

Citește și: Donald Trump a dat vestea bună!Când va ieși vccinul anti-COVID pe piață

Claudiu Keşeru, în vârstă de 33 de ani, se simte bine și se află în carantină la domiciliu. Fotbalistul evoluează de 5 ani la Ludogorets, iar acum și-a prelungit contractul pentru încă doi ani, notează digisport.ro.

Citește și: Ramona Gabor a venit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit cu Alina pe litoral!De ce lipsește Monica

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton