Dezvăluiri halucinante în cazul morții lui Emi Pian. Avocatul clanului Duduianu spune totul despre răzbunarea interlopilor

 Stamen Diana
.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a murit după o altercație între clanuri în București. Moartea interlopului a făcut mare zarvă în Capitală, iar zeci de persoane s-au strâns în curtea lui, la priveghi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care scandalul dintre Napy și Emi Pian ar fi fost un joc de barbut și o sumă de 300.000 de euro. Vărul interlopului, George Pian, susține că nu este nimic adevărat și că totul ar fi început în urma unei glume proaste. Tânărul povestește pe YouTube despre noaptea în care Emi Pian s-a stins din viața, din cauza loviturilor de cuțit.

'N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta'a explicat George Pian pe vlogul său.

Vărul lui Emi Pian susține că nu se va lăsa cu vărsare de sânge așa cu s-a zvonit, ci Dumnezeu va rezolva totul, dar și legea va face dreptate.

'Cum vor reacționa frații lui Emi când va trece jalea? Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri', a mai spus George Pian.

Citește și: Ce s-a întâmplat la miezul nopții la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam, amendat după ce a cântat lângă sicriul interlopului

Ce spune avocatul clanului Duduianu

Cristian Caracoti, apărătorul marii familii Duduianu, a ținut să precizeze că nu va fi niciun fel de răzbunare cu vărsare de sânge și nu sunt adevărate informațiile că interlopul ar fi murit din cauza unui atac de cord.

„Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune', a declarat avocatul, la România TV.

priveghi-emi-pian-2-1priveghi-emi-pian-2-1

Cristian Caracoti a pomenit și de alte scandaluri din clanul Duduianu.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie'., a mai spus avocatul.

Citește și: Îmbulzeală la priveghiul lui Emi Pian! Zeci de persoane s-au înghesuit în curtea interlopului

Ce s-a descoperit la autopsie

Raportul întocmit de legiști după autopsierea cadavrului lui Emi Pian ar răstura tot ce se știa până acum. Legiștii au constatat că, înainte de a fi ucis, Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, ar fi consumat o substanță psihoactivă, potrivit Gândul.ro. În fișa, la cauza morții a fost trecut infarct miocardic. Asta ar însemna că plăgile rezultate prin înjunghiere nu i-ar fi cauzat moartea în mod direct interlopului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton