Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț: "Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă" / INTERVIU

 Cica Cristina
.

Claudiu Istodor este un actor cu picioarele pe pământ, de o carismă și o sinceritate rare. Deși pare un bărbat secretos, noi am fost surprinși să aflăm că nu este deloc așa. Actorul ne-a vorbit deschis despre culisele meseriei sale, dar și despre relația cu fosta soție, Maia Morgenstern, care, ca printr-un neastâmpărat joc nevăzut al destinului, îi este acum soție în serialul „Sacrificiul”.

Serialul  „Sacrificiul  este  cel  mai nou proiect în care v-ați implicat. Cu ce provocări a venit la pachet?

În primul rând, cu un soi de spaimă, dacă voi face față rolului, programului, pentru că lucrul la un serial de acest tip presupune să pleci la filmări chiar  înainte  de  ora  6  dimineața. Presupune  și  o  concentrare  foarte bună la filmare, pentru că nu există prea multe duble. De asemenea, me- morarea textului, menținerea unei sănătăți bune, slalom printre spectacole, repetiții și viața personală, toate acestea sunt provocări.

Citește și: Maia Morgenstern are amintiri dureroase, din trecut:”Copilăria mea a fost marcată de lipsuri, de greutăți, de frustrări”

Cum ați primit vestea că veți juca rolul soțului Maiei  Morgenstern, chiar fosta soție? Ați acceptat rolul din prima?

Am acceptat rolul cu bucurie și interes, chiar dacă nu chiar din prima. Am avut momente de îndoială, apropo de ce am spus înainte. Iar rolul de soț al Maiei nu era chiar așa de groaznic, tocmai jucam în teatru rolul fiului ei (sigur că ea făcea o compoziție, o doamnă de 80 de ani). În altă piesă am jucat partenerul de afaceri care îi era și amant. Iar până la urmă, e ceva palpitant în situația asta, nu?

Nu ați mai jucat în seriale de foarte mult timp și ați declarat că Maia a contribuit mult la atenuarea fricilor de filmări. Cum este relația cu Maia, pe platourile de filmare?

Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună.

Citește și: Poze cu Maia Morgenstern, pe post de icoane într-o catedrală din Columbia. Reacţia actriţei când a aflat că lumea se roagă la chipul ei

Vă leagă o serie de amintiri de Maia Morgenstern, nu doar în plan profesional, ci și personal. Care este cea mai de preț pe care o aveți împreună?

Mă feresc în general de a numi ceva sau pe cineva „cea mai sau „cel mai. Dar îmi amintesc de ceva extrem de intens și important: momentul în care s-a născut Tudor, mă rog… a fost născut. De fapt, toată perioada aia. Nașterea unui copil e, de fapt, singurul miracol pe care îl vedem în viață. Cu excepția celor care au șansa de a fi martorul altora, mistice sau întâmplări pe care le consideră ei miracole. Dar viața unui copil, creația pe care poate avea șansa să o facă un om, e ceva extraordinar și important.

Citește și: Maia Morgenstern formează un cuplu cu fostul soț în „Sacrificiul”. Ce declară actrița despre relația cu Claudiu Istodor

Claudiu Istodor: „Am făcut bine că ne-am despărțit atunci”

Ați rămas în relații foarte bune și mereu ați vorbit frumos unul des- pre celălalt, însă… ne puteți spune cum a survenit ruptura, în cuplu?

Nu am fost tot timpul în relații bune, am avut evident și relații proaste, rele. Am trecut printr-un divorț, și asta e greu de dus, mai ales după 14 ani de trăit împreună, cu un copil de 13 ani. Iar despărțirea nu se încheie chiar în momentul semnării actelor, a separării efective, mai trece ceva vreme până când legăturile să se taie de tot. Poate că asta nu se întâmplă total niciodată, de fapt. Despre cum am ajuns la divorț nu vreau să vă spun, e ceva ce ține de intimitatea noastră și atât.

Citește și: Maia Morgenstern dezvăluie cum a ajuns să joace în serialul Sacrificiul:”A fost un «da» absolut firesc”

Cum a primit fiul vestea, pe atunci un adolescent în vârstă de 13 ani? S-a răcit relația sau, dimpotrivă, a devenit mai strânsă?

Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el. Dar, sigur, nu e ușor pentru un copil divorțul părinților. Cred că a rămas cu o sensibilitate aparte față de subiectul ăsta. Pe de altă parte, e posibil ca suferința copiilor să fie în imaginația noastră mai mare decât cea a lor, nu știu. Am convingerea că ei, copiii, sunt mai pragmatici decât adulții. Oricum, am făcut bine că ne-am despărțit atunci.

Puteți citi interviul integral în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Sursa foto: Facebook, Pr, Denis Oros

Citește și: Maia Morgenstern, transformare spectaculoasă de look pentru serialul „Sacrificiul”.E prima oară când apare așa!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton