Claudia Pavel, petrecere fabuloasă pentru Noah

 Oana Pantazi
.

Băiețelul Claudiei Pavel, Noah, a împlinit 4 ani, iar mămica lui a profitat de această ocazie fericită pentru a-i organiza micuțului o petrecere ca-n povești.

 

Viața Claudiei, pe numele său de scenă Cream, nu a fost întotdeauna atât de frumoasă ca acum. După o poveste de dragoste demnă de o ecranizare cinematografică, relația dintre ea și iubitul ei de peste ocean s-a terminat, în urma ei născându-se Noah, un băiețel superb, acum în vârstă de 4 ani. După despărțirea de Jeremy Lewis, artista a demonstrat tuturor că e o femeie puternică, preocuparea sa prioritară devenind fiul ei. Claudia s-a luptat cu tatăl copilului mai bine de un an pentru micuțul Noah, a cărui custodie a primit-o de curând.

Deși mămică singură și extrem de activă în privința carierei, Cream reușește să găsească echilibrul perfect între cele două, petrecând mult timp alături Noah, despre care spune că este centrul universului său. De ziua lui, Cream l-a surprins pe micuț cu o petrecere fabuloasă, unde s-au distrat cu toții pe cinste. Puștiul a fost înconjurat de familie și de prietenii lui cei mai buni, iar un magician, Minny și Mickey au asigurat antrenul. Cel mai așteptat moment, cel al tortului, a făcut, de asemenea, furori, Noah având parte de cel mai haios și colorat tort, decorat cu personaje de desene animate. Nu știm dacă Noah și-a dorit ceva înainte de a sufla în tort, dar cu siguranță mămica lui îi va îndeplini întotdeauna orice dorință, fie și nerostită.

 

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton