Ce magazine de cosmetice participă la Black Friday 2016

 Florentina Liutic
.

Mai este foarte puţin până la Black Friday 2016, iar reducerile semnificative de preţuri nu vor ocoli nici magazinele de cosmetice.

 

Aşadar este momentul să îţi analizezi cu atenţie beauty case-ul şi să iţi faci o lista cu produsele de care ai nevoie sau pe care vrei să le dăruieşti celor dragi în perioada Sărbătorilor de iarnă.

 

De pe lista alegerilor tale nu ar trebui să lipsească produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii pe timpul iernii. Nu ezita să te răsfeţi cu geluri de duş, creme sau uleiuri de corp care îţi hrănesc pielea. Poţi avea un Spa chiar la tine acasă, iar pentru asta nu ai nevoie, de exemplu, decât de un gel de duş exfoliant şi un unt de corp hidratant pe care le poţi avea la cele mai bune preţuri de Black Friday.

 

Trusa de cosmetice trebuie revizuită periodic, iar acum este momentul să faci cele mai inteligente alegeri fie că este vorba despre produse pentru ten, ochi, buze sau accesorii pentru machiaj. Ce poate fi mai drăguţ decât un nou set de pensule cu ajutor cărora să realizezi acel look de divă la care ai visat mereu?

 

„Parfumul unei femei spune mai multe despre ea decât scrisul de mână' spunea designerul Christian Dior, iar a-ţi cumpară un parfum nou nu a fost niciodată o ocazie mai potrivită decât aceasta. Magazinele online pregătesc oferte irezistibile, iar tu poţi încerca acum o mireasmă nouă cu care îţi vei surprinde iubitul.

 

Black Friday este momentul să cumperi cadouri pentru cei apropiaţi, iar produsele cosmetice pot fi o alegere inspirată. Seturile frumos ambalate pe care să le dăruieşti femeilor din viaţa ta, parfumurile pentru el pot completa lista ta de shopping de Black Friday.

 

Noi te ajutăm oferindu-ţi o listă cu magazinele unde vei găsi cele mai bune oferte la cosmetice de Black Friday:

 

Avon – Produse cosmetice diverse cu preţuri reduse

Cupio.ro – Gene false, cosmetice şi diverse accesorii

Farmec.ro – Produse cosmetice

Divisima – Extensii de păr, peruci şi diverse accesorii

Ivatherm – cosmetice, parfumuri, accesorii

Yves Rocher – cosmetice, parfumuri, accesorii

Triodeluxe Cosmetics – cosmetice, parfumuri, accesorii

Aoro.ro – parfumuri, cosmetice

Bottega Verde.ro

Plafar.net

Elefant.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton