Claudia Pătrășcanu, strigăt de disperare după înfățișarea de la divorț: „Am cerut testarea pentru consumul de droguri”

 Lupescu Anca
.

Claudia Pătrășcanu luptă cu toate forțele pentru a obține custodia copiilor săi. Fostul ei soț, Gabi Bădălău își dorește și el să aibă copiii aproape. Divorțul dintre cei doi este unul complicat și anevoios, pentru că la mijloc există custodia copiilor și multe probe pe care cei doi le au unul împotriva altuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț, motiv pentru care au ajuns din nou în fața instanței. Artista îi aduce noi acuzații fostului partener!

descărcare-31-1descărcare-31-1

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, în plin proces, iar avocatele sale au fost amendate, a declarat Gabi Bădălău la ieșirea din sala de judecată.

Acum, vedeta își strigă disperarea pe rețelele de socializare și nu îi vine să creadă ce se întâmplă.

Ce credeți dragi mămici, dragi oameni ai țării acesteia (…) ieri am avut o altă înfățișare a divorțului și a custodiei, iar după 1 an și 4 luni, se întâmplă același lucru. Pe tot parcursul acestui an, încă, soțul se prezintă când dorește, aduce scutiri medicale atât pentru el cât și pentru martori, se amâna din motivul vacanțelor pe care le motivează acesta, doar pentru a-și bate joc și a mă lungi la infinit cu acest proces', a scris Claudia, la începutul mesajului.

Claudia Pătrășcanu: „Femeia poate să fie bătută, legile nu mișcă un deget'

Claudia Pătrășcanu spune că din cauza influenței pe care soțul ei o are, procesul nu poate continua, iar judecătorii îi refuză probe la dosar.

În țara noastră femeia poate sa fie bătută, maltratată, înșelată, copiii să fie uitați de existența lor, să fie aruncați în strada și totuși autoritățile, legile să nu miște un deget până acum, doar pentru că la mijloc exista acest nume Bădălău! ', a mai scris aceasta.

Ea a spus că de acum va vorbi în mod public despre tot ceea ce i se întâmplă și va face publice probele de la dosar.

„Daca până acum nu am făcut mai nimic și am lăsat instanța sa facă ceva, observ că este cazul sa strig cu disperare, căci poate ma aude domnul Ministru al Justiției, poate mă aude toată țara aceasta în care trăim și în care nu se face nimic. Precizez că de azi înainte voi detalia cu lux de amănunt tot ce am trăit in acea casa, ce am văzut, ce trăiesc in continuare fără temeri și voi dezvălui ceea ce am depus la dosar in tot acest timp, căci până acum mi s-au respins probele audio, video. Nimeni nu dorește sa le vadă sau sa le asculte, toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată, plângeri penale făcute atât la poliție, procuratură, cereri peste cereri, protecția copilului,etc', a mai adăugat Claudia.

„Tot ieri așteptam sa ne fie acceptat ceea ce am cerut cu disperare către instanță și mai exact TESTAREA pentru consumul DROGURI, știind încă din timpul căsniciei, având confirmarea celor din anturajul soțului', dovezi audio depuse la dosar, confirmările multor persoane….. dar ne a fost respinsă cererea categoric, iar avocații soțului' și-au ieșit din fire în fața doamnei președinte pentru ca nu sunt de acord cu acest lucru. De ce oameni buni ar fii cineva împotriva acestui test dacă ar fi curat ca lacrima???', a dezvăluit artista.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău: „Are dereglări de comportament”

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:'Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii’. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!’

„Am ajuns la concluzia că părinte este acela care te crește ci nu acela care te face! Știu foarte bine cu cine am intrat într-o lupta, cu oameni care au sufletele pierdute, care au doar bani și nimic mai mult. Nu au pic de iubire pentru nimic, nici măcar pentru propriul fiu pe care îl apără pentru a face rău în loc să-l ajute',

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton