Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, în fața judecătorilor! Cum au ajuns implicați în acest proces

 Cica Cristina
.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt chemați în fața judecătorilor. Iată câteva detalii cu privire la procesul în care sunt implicați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trec prin momente grele. O acțiune care ar avea drept obiect „pretenții' s-ar fi înregistrat la începutul lunii decembrie, la Tribunalul București. Implicați ar fi Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, al căror nume figurează în dreptul pârâților.

Andreea-Marin-Adrian-Brancoveanu-1Andreea-Marin-Adrian-Brancoveanu-1

Eugenia C ar fi reclamanta ce a depus acțiunea în instanță. Femeia ar fi o mai veche „cunoștință' a lui Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Se pare că acesta nu ar fi primul proces în care femeia și iubitul Andreei Marinar fi fost implicați, ci ar fi vorba despre mai multe, dintre care doar unul soluționat până la acest moment, potrivit cancan.ro.

Citește și: Andreea Marin, declarație de dragoste pentru Adrian Brâncoveanu:”Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”

Citește și: Andreea Marin, declarație uimitoare despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:'E sufletul meu pereche'

Citește și: Oana Roman s-a transformat radical.Cum arată după ce a slăbit 20 kg și care sunt secretele din dieta ei

Citește și: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au plecat împreună în vacanță! Cum se distrează fostele soții ale lui Alex Bodi:„Ia uitați ce facem noi aici'

Cum au ajuns Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în instanță

Totul ar fi pornit după ce femeia ar fi modificat imobilul în care si partenerul Andreei Marin ar avea locuința.

Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. 

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare', se arată în decizia instanței din data de 29.01.2020.

Andreea Marin, despre Adrian Brâncoveanu: „E sufletul meu pereche”

După ce s-a întors dintr-o vacanță exotică de vis, petrecută în compania lui Adrian Brâncoveanu, vedeta a făcut o declarație uimitoare în cadrul unui interviu Ciao, recunoscând că și-a găsit sufletul-pereche.

E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună‘, a declarat Andreea Marin despre Adrian Brâncoveanu.

Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor’ s-a îndrăgostit din nou în urmă cu trei ani.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De ceva timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti, astfel încât cei doi au pus capăt iubirii la distanță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton