Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună alături de copii, în prima zi de școală. Cum s-au fotografiat, în plin proces de divorț: "Așa da!"

 Laciu Andreea
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au căzut la pace temporar, de dragul celor doi copii. Nicolas și Gabriel au fost însoțiți de ambii părinți, în prima lor zi de școală. Imaginile postate pe rețelele de socializare au stârnit imediat un val de reacții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Încă de când au anunțat că divorțează, viața lor a fost un veșnic roller coaster. Acum cad la pace, peste câteva zile își aruncă iar reciproc acuzații dure. Cu toate acestea, acum au lăsat totul în spate chiar și pentru o zi, pentru ca Nicolas și Gabriel să aibă parte de o zi liniștită, în care să se bucure de începerea școlii.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-copii-2claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-copii-2

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mers împreună cu cei doi copii la școală

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au lăsat certurile la o parte, iar cei doi au mers împreună micuților la începerea noului an școlar. Băiatul lor cel mare, Gabriel, a trecut clasa întâi, iar Nicolas este la grădiniță în grupa mare. Cei doi părinți au fost alături de ei și au postat pe rețelele de socializare câteva fotografii, iar cântăreața a transmis un mesaj emoționant.

”In fiecare toamnă, copilul din mine retrăiește cu emoție începerea unui nou an școlar. Dragi copii, munciți cu plăcere pentru a avea mereu succes. Doar voi vă puteți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Un an reușit pentru toți copiii și răbdare părinților!”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii: „A înștiințat Poliția de Frontieră”

Citește și: Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4 Masterchef, trăiește o adevărată dramă. Ce boală are fiul ei: „Primul diagnostic m-a pus la pământ”

Citește și: Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu: „A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe”

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Raicu de unul dintre iubiții ei: „Mi se pare o lipsă de respect”

Ce au observat fanii cântăreței în fotografiile postate

Admiratorii cântăreței de pe rețelele de socializare au apreciat imaginile, dar și faptul că artista și Gabi Bădălău au renunțat la certuri, măcar pentru o zi.

„Bădălău a fost prezent, de dragul copiilor. Trebuie să vă înțelegeți și respectați pentru viitorul vostru! Bravo! Așa da”, este unul dintre comentariile fanilor Claudiei Pătrășcanu.

O altă prietenă din mediul online a apreciat ținuta cântăreței din prima zi de școală a copiilor ei, dar a lansat și o „înțepătură” la adresa Biancăi Drăgușanu, cea care a ales o ținută sport pentru momentul special din viața fiicei ei.

„Femeile adevărate se îmbracă în prima zi de școală clasic, din respect pentru educație, pițipoancele se îmbracă în trening de firmă să se impună! Felicitări, draga mea! Ești o învingătoare!”, este comentariul primit de Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Sursă foto: Capturi Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton