Marilu, magia broderiei hand made

 advertising.ringier
.
IMG_3716IMG_3716

Giulia Rossignoli este prezentă pe piața din România începând cu anul 2017. În plină pandemie, creatoarea de modă a lansat un brand cu ținute special create pentru mămici și copii, ținute care par desprinse dintr-o poveste interbelică.

Produsele Giulia Rossignoli sunt lucrate manual şi personalizate complet în funcție de mărime, de design, de culoare şi  de elemente decorative speciale. Cu alte cuvinte, toate piesele vestimentare din brandul Marilu sunt de referinţă în garderoba copilului tău, sunt de calitate superioară, extrem de versatile şi de durabile. Accentul este pus pe ţinute extrem de frumoase, parcă desprinse din poveşti, dar şi pe confort.  Broderiile sunt realizate manual chiar de Giulia Rossignoli, fiind iconice pentru acest brand. 

Cine este Giulia Rossignoli

Născută în Milano, Italia, Giulia Rossignoli a urmat studiile liceului de fashion design Santa Caterina da Siena și a absolvit cursurile facultății Nuova Accademia delle Belle Arti din Milano. După o perioadă de câțiva ani în care a activat în industria modei, si-a lansat prima colecția personală și primul atelier de ținute vestimentare Giulia Rossignoli în 2017. 3 ani mai târziu,o experiență nouă, cea de mamă de data aceasta a inspirat-o să lanseze cel de-al doilea brand vestimentar – Marilu Boutique – un atelier vestimentar ce crează hăinuțe elegante și sofisticate la comandă.

Creatoarea a fost instruita de cei mai cunoscuți și mai buni designeri din Italia dar si de faimoasa Benedetta Barzini, manechin Vogue sau de cunoscutul illustrator de moda, Stefano Delli Veneri.

Brandul MARILU

Dacă spunem Marilu, spunem Milano dar spunem și magia și farmecul unui pământ cu o mie de fațete. Marilu înseamnă modă, dar înseamnă mai presus de toate o poveste a aromelor și culorilor, a senzațiilor și a unui trecut alcătuit din dragoste pentru munca proprie. O baie într-o mare cristalină, un pahar de vin pe plajă în timp ce soarele se ascunde în spatele liniei mării, o cină cu pește în fața celui mai frumos peisaj.

Marilu este modă, dar este mai presus de toate o poveste a aromelor și culorilor, a senzațiilor și a unui trecut alcătuit din dragoste pentru munca proprie.

Pasiunea pentru măiestrie se întâlnește cu stilul modei de pe litoralul din Positano într-o poveste de dragoste care durează patruzeci de ani.

Realizate din materiale precum bumbacul sau inul de cea mai bună calitate, produsele oferite de brandul Marilu sunt ideale pentru zilele toride de vară dar și pentru evenimente mai speciale din viață, evenimente mai pretențioase. Hăinuțele din brandul Marilu spun, fiecare în parte, o poveste drăguță. Sunt diafane, realizate manual, sunt special gândite astfel încâ să fie îmbrăcate cu ușurință și să fie cât mai confortabile cu putință.

Pentru băieți, mămicile pot alege cămăşuţe din in care se închid ușor cu capse, pantalonaşi din in cu nasturi şi elastic în talie care se îmbracă extrem de uşor, seturi cu gulere marinăreşti personalizate, cămăşuţe şi pantalonaşi. Iar surprizele nu se termină aici!

Pentru fetiţe delicate și drăguțe oferta este chiar şi mai diversificată! Indiferent dacă îți doreşti o rochiţă elegantă şi fină din bumbac perfectă pentru o zi mai specială, o rochiţă cu volănaşe, dantelă şi fundă personalizată sau o fustiţă amplă şi senzuală din in cu căptuşeala din bumbac, perfectă pentru o zi călduroasă de vară, la brandul Marilu le vei găsi Încă o data, surprizele nu se termină aici! 

Fiecare piesă vestimentară din brandul Marilu are ceva special şi nu are cum să treacă neobservată! Creatoarea adoră dantela fină cu detalii unice dar și aplicațiile de perle. Cu broderie la bust sau la guler, rochiile Marilu sunt cele mai elegante și mai potrivite pentru ocazii mai speciale. Broderia handmade sau franjurii de la baza mânecii unei rochii conferă un plus de extravaganță.

În plus, creatoarea nu face niciodată rabat la calitate, este extrem de atentă la alegerea ţesăturilor (care sunt extrem de fine de altfel) dar şi a accesoriilor valoroase care provin din Italia, Franţa sau Grecia şi care au marcat enorm prima sa colecţie vestimentară.  Colecția iese în evidenţă prin utilizarea nuanţelor stylish şi catchy, prin drapajele atractive şi mânecile ample, detaliile şi tehnicile care se regăsesc în moda şi eleganţa milaneză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton