În plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu s-a mutat la mama ei, în Constanța, pentru a-și proteja copiii de coronavirus: "Este mult mai bine, suntem în siguranţă!"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Constanța, la mama ei, împreună cu băieții ei pentru că aici crede ea că sunt mult mai în siguranță, având în vedere epidemia COVID-19 care ia amploare și în România.

1-35col-claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-9-51551-35col-claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-9-5155

După aproape o lună de izolare, în care n-a mai fost activă nici pe conturile de socializare, Claudia a transmis un mesaj fanilor săi, prin care i-a anunțat cum se simte și cum fac față cei mici acestor schimbări.

„Am preferat să ne retragem la Constanţa unde este mult mai bine, suntem în siguranţă. Suntem sănătoşi, slavă domnului şi mulţumim. Îmi doresc din suflet să ne revedem sănătoși, să ne auzim cu bine', a spus aceasta pe Instagram.

Cântăreața a mărtusit, totodată, că nu-și răsfață excesiv băieții, după despărțirea de tatăl lor, Gabi Bădălău, chiar dacă el încearcă să umple golul lăsat în viața copiilor cu multe cadouri.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte. În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot.

Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor. Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață.

Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic', a povestit Claudia Pătrășcanu pentru Libertatea în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Gabi Bădălău, lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu. Artista își caută dreptatea la tribunal

Cu cine ar fi înlocuit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Și-ar fi dus noua iubită în vacanță

După ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că e tată de duminică, Gabi Bădălău a trecut la fapte. Le-a cerut judecătorilor program de vizită!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton