Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Gabi Bădălău, pentru proxenetism și trafic de droguri. Reacția afaceristului

 Laciu Andreea
.

Urmează o nouă rundă în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi s-au întâlnit ieri, 4 martie 2021, la o nouă înfățișare în instanță pentru procesul de divorț. Chiar dacă așteptau să afle cine primește custodia copiilor, artista și afaceristul mai au de așteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri s-a aflat că artista i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Bădălău. Claudia Pătrășcanu l-ar fi acuzat de proxenetism și trafic de droguri, conform Spynews. De altfel, nu este pentru prima dată când afaceristul este acuzat de mama copiilor lui că ar consuma substanțe interzise.

Cu toate că afaceristul s-a testat anti-drog, iar rezultatul a ieșit negativ, se pare că artista a decis să apeleze și la DIICOT ca să își facă dreptate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, pentru că nici procesul de divorț nu s-a încheiat încă. Următorul termen a fost propus inițial pe data de 1 aprilie, fiind stabilit într-un final pe 15 aprilie.

Claudia-Patrascanu-2Claudia-Patrascanu-2

Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Gabi Bădălău

Cu toate că abia acum s-a aflat despre gestul făcut de cântăreață, nu se știe momentan ce decizie vor lua autoritățile române, în legătură cu această plângere a Claudiei Pătrășcanu. Milionarul a reacționat imediat după ce a ieșit de la proces, fiind foarte nervos la întâlnirea cu jurnaliștii, pentru că a aflat despre decizia soției.

'Ce am reținut eu din ședință? A cerut cerere exclusivă de creștere a copiilor, culpă exclusivă, adică că a divorțat din vina mea exclusivă și am aflat că mi-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri în 2020. Sunt foarte obosit', a spus Gabi Bădălău la ieșirea din sala de judecată.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:’A ieșit un mare scandal’

Citește și: Instanța a decis totul despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău.Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Reacția lui Gabi Bădălău

După ce a aflat despre plângerea de la DIICOT, afaceristul a declarat public că deține niște dovezi despre faptul că mama copiilor lui face acuzații mincinoase. Pe baza acestora și-ar baza artista solicitatea pentru custodie exclusivă. Bădălău a depus la rândul lui dovezi la dosar prin care demonstrează că își ajută copiii.

'Am depus și chitanțe din care reiese cămă implic în creșterea și educația copiilor. Claudia spune permanent instanței că nu mă implic în creșterea copiilor financiar și că nu o ajut, dat fiind faptul că eu îi depun ei bani regulat în contul ei bancar și am depus niște chitanțe care reies banii pe care îi trimit lunar către ea', a mai adăugat afaceristul ulterior, la 'Xtra Night Show', de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu neagă plângerea de la DIICOT

Cântăreața neagă că i-ar fi făcut acea plângere la DIICOT lui Gabi Bădălău, dar a recunoscut oficial că primește lunar pensia alimentară pe care afaceristul o trimite prin transfer bancar, pentru cei doi copii.

'Eu nu am făcut așa ceva. Nu știu ce spune dumnealui. Virează pentru copii. Este pensia copiilor', a spus de cealaltă parte și Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton