Andreea Marin s-a vaccinat anti COVID-19: ”A fost o provocare”

 Stamen Diana
.

Andreea Marin a recunoscut că s-a vaccinat anti COVID-19. Vedeta a luat toate măsurile necesare pentru a nu se infecta cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin s-a vaccinat anti COVID-19 și a recunoscut asta într-un interviu acordat pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D. Zâna a primit echipa de filmare în casa ei, iar ea a stat fără mască și fără griji că ar putea contracta virusul.

Andreea Marin (4)Andreea Marin (4)

'Această perioadă, acest an, ne-a făcut să fim sedentari. Violeta mi-a arătat că există aplicații de sport. Dar stai o lună, două, trei, pe scaun, la birou, îți faci munca de acasă, dar până la urmă trebuie să găsești soluții pentru că e vorba despre sănătate. Lunile care au trecut au însemnat pentru noi toți o provocare, am făcut și vaccinul. De aceea, în casa mea, vă primesc, tu cu măscuță, și eu fără', a povestit Andreea Marin la Teo Show.

Vedeta obișnuiește să facă sport și să aibă grijă de ea. Recent, Andreea Marin și-a cumpărat o bandă pe care aleargă acasă, dar a descoperit și rețete noi care o ajută să slăbească. Prezentatoarea TV a renunțat la făina albă și la zahăr, însă din casa ei nu lipsesc bunătățurile, însă preparate într-un mod mult mai sănătos.

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei: „S-a căţărat pe umerii mei!”

Citește și: Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Citește și: Cum au reacționat Andreea Marin și fiica ei după ce Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală Te cunosc de Undeva

Citește și: Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței:„Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește'

Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

În urmă cu patru ani, Andreea Marin a renăscut și viața ei s-a schimbat total după ce l-a cunoscut pe șamanul Kutay Toga, despre care se spune că este un „vindecător de suflete'.

'N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei’, a mărturisit Andreea Marin în urmă cu patru ani, în emisiunea ‘Prețuiește Viața’ de la TVR 1.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton