Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă: „Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla”

 Borcilă Andreea
.

Claudia Pătrășcanu, gest uluitor făcut pentru sora lui Gabi Bădălău înainte de nuntă. La începutul lunii mai, fosta ei cumnată, Sabina, se va cununa religios cu soțul ei, eveniment la care și-ar fi dorit și șatena să participe. Cântăreața va avea un eveniment în aceeași zi, însă va fi cu gândul la ei și le va dedica o piesă de dragoste. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, încă nu au finalizat nici până acum procesul de divorț, la trei ani de când s-au despărțit. Chiar dacă în aceeași perioadă au avut loc multe discuții aprinse, întâlniri la tribunal și certuri între cei doi sau între ea și părinții lui, Claudia Pătrășcanu s-a înțeles de minune cu fosta ei cumnată. Cele două păstrează legătura și continuă să aibă o relație specială. 

Claudia-Patrascanu-blonda-7Claudia-Patrascanu-blonda-7

Claudia Pătrășcanu s-a mândrit mereu cu fosta ei cumnată, Sabina Bădălău, despre care are numai cuvinte de laudă. Mai sunt câteva săptămâni până ce sora lui Gabi Bădălău și soțul ei, Răzvan Marica, se vor cununa și religios. Cu această ocazie, cântăreața și-a amintit că și nunta ei cu fostul soț a fost tot în luna Mai, acum șase ani. 

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău:„Zilele mele sunt aglomerate'

Citește și: Ce interdicție a primit Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu:„Este frustrată și geloasă'

Citește și: Ilinca Vandici a fost părăsită de unul dintre foștii iubiți:”Am suferit foarte mult, am plâns mult”

Citește și: Traian Băsescu, primele declarații după condamnarea Elenei Udrea:„Arătaţi-mi un singur leu pe care şi l-a însuşit'

Claudia Pătrășcanu, gest uluitor făcut pentru sora lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a fost invitată la nunta fostei sale cumnate din familia Bădălău, care va avea loc peste câteva săptămâni. Din nefericire, artista va cânta pe scenă, în aceeași seară, la un alt eveniment. În schimb, copiii ei Nicholas și Gabriel vor fi prezenți. Cântăreața i-a transmis și un mesaj viitoarei mirese, cu care s-a înțeles ca o soră. 

„Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi', a spus ea.

Totodată, artista le va dedica mirilor o piesă de dragoste, pe care a lansat-o la câteva luni după ce s-a căsătorit cu Gabi Bădălău în 2016. 

„Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna Mai.

Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa Povestea Noastră și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară', a declarat, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

În ce relații se află acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

La trei ani de la depunerea actelor de divorț în instanță, omul de afaceri și artista sunt încă soț și soție din punct de vedere legal.

În prezent, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt căsătoriți legal, deși fiecare dintre ei are o viață separată. Afaceristul se iubește cu Bianca Drăgușanu, care nu a fost invitată la nunta cumnatei sale.

Cel mai recent termen al procesului de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut loc pe 31 martie la Judecătoria Sectorului 6, dar cântăreața nu s-a putut prezenta. Chiar în ziua procesului, unul dintre copiii lor a ajuns de urgență la spital din cauza unei enterocolite. 

Cei doi se pare că au îngropat securea războiului, după lungi scandaluri. Amândoi au mai fost văzuți împreună, la aniversările băieților. Artista și-a iertat de mult fostul soț după cele întâmplate.

Eu cred că nu este cel mai important din lume să-ți ceri iertare în fața celuilalt, eu consider că atunci când greșești trebuie să-ți dai seama, să realizezi, să nu mai repeți greșeala. Și cel mai tare e să-ți ceri iertare în fața lui Dumnezeu. (…) În viața mea a apărut un mare duhovnic. Și datorită lui am putut să trec peste toată perioada grea și să mă regăsesc', a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton