Alina Chivulescu, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV: "Mai schimbă și tu pantalonii ăia, mai machiază-te..."

 Raiciu Adriana
.

Actrița Alina Chivulescu a fost prezentă în platoul Vorbește Lumea de la Pro TV și a avut un schimb de replici savuros cu prietena sa. Adela Popescu a rămas uimită când a auzit ce i-a spus colega ei de breaslă. Iată dialogul între cele două artiste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Chivulescu și Adela Popescu sunt prietene de mai bine de 13 de ani, așa că își permit tot felul de remarci una la adresa celeilalte. Ieri, actrița a vizitat-o în direct pe îndrăgita prezentatoare și a ținut să îi transmită câteva cuvinte.

alin3alin3

În platoul emisiunii, cele două artiste au avut un dialog savuros. Iată ce i-a spus Alina Chivulescu prietenei sale.

Citește și: Trucul ieftin pentru ten și păr folosit de Alina Chivulescu la 44 de ani

Citește și: Ce dietă ține Alina Chivulescu pentru a arăta impecabil, la 45 de ani

Citește și: Simona Gherghe l-a descalificat pe Cosmin de la Mireasa:'Nu tolerăm agresivitatea'

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit.Prezentatoarea Tv este însărcinată și va naște în curând o fetiță

Alina Chivulescu, replică acidă pentru Adela Popescu în direct, la TV

Actrița, care devenit celebră după ce a interpretat-o pe Bela din La Bloc, este una dintre cele mai discrete vedete de la noi. Însă, Alina Chivulescu a surprins pe toată lumea cu ultima apariție a sa. Și-a făcut prezența în platoul Vorbește Lumea și a avut un dialog savuros cu Adela Popescu.

Ei bine, fiind prietene de mulți ani, artista și-a permis să îi atragă atenția colegei sale. Mai exact, Alina a spus că o urmărește tot timpul pe Adela, dar există momente când vede ceva nepotrivit, așa că preferă să îi spună.

Adela e minune. Adeluca are o energie mișto, este empatică, este diplomată. Eu mai scap pedala câteodată și, poate din anii ăștia în plus pe care îi am, mai prind câteodată să-i zic: ‘Băi, Adela, mai machiază-te și tu. Băi, Adela, mai schimbă și tu pantalonii ăia. Și nu-mi dau seama câteodată, că poate să pice foarte rău', a spus Alina Chivulescu la TV.

Răspunsul Adelei a venit imediat și i-a transmis prietenei sale că mai primește mesaje de genul din partea oamenilor. „Mai primesc mesaje',a confirmat prezentatoarea.

Alina a ținut să precizeze faptul că este mult mai ușor să îl judeci pe cel de la televizor, tu fiind acasă, comod și fără să te vadă o țară întreagă.

„De acasă ești comod, stai să-l judeci pe ăla. Asta mică, săraca… În fine. Aici probabil că dau câteodată', a mai spus actrița.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton