Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în plin divorț de Gabi Bădălău. Unde vor sta copiii lor

 Miniosu Alexandra
.

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală în plin divorț de Gabi Bădălău. Cântăreața a dezvăluit unde vor sta copiii lor, după ce afaceristul ar fi rugat-o să se mute în București, pentru a fi mai aproape de băieți. Tot despre copii, când a fost întrebată dacă s-ar vedea mamă din nou, solista a susținut că va oferi un răspuns clar după ce va avea loc despărțirea oficială dintre ea și iubitul Biancăi Drăgușanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală în plin divorț de Gabi Bădălău. Cei doi au împreună doi băieți, Nicholas și Gabriel, care locuiesc alături de mama lor, în Costanța. Acum, cântăreața a dezvăluit unde vor sta fiii lor, după ce afaceristul ar fi rugat-o să se mute în București, pentru a fi mai aproape de băieți.

claudia-patrascanu-decizie-4claudia-patrascanu-decizie-4

Claudia Pătrășcanu are o viață desprinsă parcă din filme. Până la 43 de ani, viața i-a adus atât bucurii, cât și greutăți. Cea mai mare fericire a sa e reprezentantă de cei doi băieți, Nicholas și Gabriel, pe care-i are cu Gabi Bădălău. Solista a mărturisit că s-ar simți complet linișită după ce divorțul de tatăl copiilor ei se va încheia. Procesul nu s-a finalizat încă, deși durează de doi ani.

Citește și: Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu duhovnicul să-și schimbe viața:”I-am iertat pe cei care m-au rănit”

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla'

Citește și: Amalia Enache, despre tatăl fetiței sale:„Copilul îl faci cu cel mai bun om din lume'

Citește și: Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria:„Eu personal i-am dat…'

Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în plin divorț de Gabi Bădălău

Cântăreața a oferit un interviu cu scurt timp înainte de Paște. Întrebată dacă se va muta în București, după cum ar fi rugat-o Gabi Bădălău pentru a fi mai aproape de băieții lor, ea a spus că se va muta acolo unde va simți că e casa ei. Artista nu a precizat când va avea loc acest lucru, însă a menționat că nu va pleca din Constanța.

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a explicat că ea și copiii ei și-au creat un univers liniștit în Constanța, motiv pentru care nu vrea să se mute din acest oraș.

„Mă voi muta unde voi simți că e casa mea, liniștea mea și a copiilor mei, acolo unde e bucurie și frumos. Eventual într-o casă și mai spațioasă, dar tot în Constanța.

Suntem fericiți aici în Constanța, ne-am creat un univers liniștit, educația copiilor este primordială pentru mine, și pentru noi, casa noastră înseamnă Constanța. Nimeni nu ne mai poate deranja universul creat. Doar Dumnezeu o poate face! Atât!', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Click!

Care e cea mai mare dorință a Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu crede că divorțul dintre ea și Gabi Bădălău se va finaliza doar atunci când va vrea Dumnezeu. Momentan, sufletul ei e liniștit și are mintea mult mai relaxată, lucruri ce au făcut-o să aibă încredere în ea, mai mult ca niciodată. Aceasta a precizat că va petrece Paștele singură, deoarece copiii ei vor fi atunci la omul de afaceri.

„Acum este liniștit. Liniștea sufletească m-a ajutat să îmi găsesc concentrarea și direcția. Când ai liniște în suflet este mai ușor să te îndrepți către ceea ce dorești de la viață.

Mintea îmi este relaxată, cred în mine mai mult ca niciodată, acum fac cu ușurintă diferența dintre bine și rău, am scăpat de multe îndoieli și am învățat să elimin negativismul.

Liniștea sufletească m-a ajutat să mă simt mulțumită de viața mea de acum. Iar acum de Paște, pentru că sunt singură, voi petrece timp cu sufletul meu.

Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă pentru mine și copiii mei. Toți din jurul copiilor mei și pe cine ce iubesc ei, să fie sănătoși. Dacă copiii mei sunt sănătoși, fericiți și îmi zâmbesc zi de zi, pentru mine înseamnă totul', a mai spus ea.

S-ar mai vedea sau nu mamă a treia oară?

Întrebată dacă se mai vede mamă a treia oară, Claudia Pătrășcanu a susținut că va oferi un răspuns mai concret după divorț. În momentul de față, ea spune „nu', dar cunoaște zicala „Niciodată să nu spui niciodată!'.

„Îți răspund la întrebarea aceasta după divorț. Eu acum spun că NU, dar știm cu toții vorba aceea: Niciodată să nu spui niciodată!', a conchis artista.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton