Cătălin Zmărăndescu, schimbat total după experiența de la Survivor: "Băi, băiatule, trezește-te, ești prea calm"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România pe 8 martie, după aproape două luni de stat în jungla Dominicană. Fostul sportiv a declarat că a fost cea mai puternică experiență pe care a trăit-o, cu toate că aceasta i-a schimbat stilul de viață. Zmărăndescu recunoaște că lucrurile s-au schimbat în familia sa după ce s-a întors din Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 49 de ani, a avut parte de o experiență de neuitat la Survivor România. Stresul, lipsa foamei și conflictele cu colegii săi l-au determinat pe fostul faimos să vadă lucrurile altfel. Recent, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că familia lui este surprinsă de atitudinea lui.

Zmarandescu SurvivorZmarandescu Survivor

Cătălin Zmărăndescu a ajutat mult echipa Faimoșilor și a rezistat aproape două luni în jungla Dominicană. Fostul boxer a recunoscut că a trăit momente dificile pe insula dominicană, iar acest lucru l-a schimbat total.

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, despre scandalul dintre Elena Chiriac și colegii de la Survivor:”A fost manipulată de Laura”

Citește și; Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii.E sora geamănă a Dorianei Burean

Citește și: Armin Nicoară se mută din România de teama războiului.Unde vrea să înceapă o nouă viață

Cătălin Zmărăndescu schimbat total după experiența de la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 49 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor România. Fostul boxer a fost eliminat pe 8 martie, după ce a primit cele mai puține voturi din parea telespectatorilor. Ajuns în țară, alături de familia sa, Zmărăndescu a recunoscut că viața sa s-a schimbat în urma participării la Survivor. Luptătătorul a declarat că experiența l-a schimbat total, iar acum vede lucrurile altfel. Invitat la „Vorbește Lumea', fostul Faimosul a vorbit despre cum reacționează soția sa când îl vede foarte calm.

„Luiza, soția mea, a spus ‘Băi, băiatule, trezește-te, ești prea calm. Ea e morocănoasă, bea două-trei cafele dimineața. Sunt calm, pe treaba mea. Survivor mi-a dat refresh înmulțit cu 100.Cu copiii sunt foarte calm, lucruri pe care le greșeam înainte, nu aveam răbdare. Acum stau și jumătate de oră și îi spun fiecare lucru', a spus Cătălin Zmărăndescu, relatează libertatea.ro.

Cătălin Zmărăndescu, despre relația cu fiicele sale

Fostul Faimos este atașat de fiicele sale, iar familia pentru el reprezintă totul. Zmărăndescu a recunoscut că i-a fost extrem de greu să stea departe atâta timp de familia sa. Luptătorul a povestit că Matilda, fiica sa, stă numai lângă el și mereu este atentă să nu plece.

„Matilda a fost ca o ventuză. Nu pot noaptea să mă trezesc, mă ține, «Unde pleci?», «La toaletă». «Hai că mă uit la tine. Dar vii înapoi, tati?» Luiza a simțit că mă întorc acasă și i-a zis «Mami, dacă tati nu vine acasă, eu mă duc singură și îl aduc pe tată acasă. Mi-a fost greu, la noi suntem patru, dar de fapt suntem unul singur, un Z. Patru inși, unul singur, asta e familia noastră. Mi-am dat seama că noi patru contăm cel mai mult. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună. Citesc multe povești cu Matilda',  a mai spus luptătorul.

Cum a fost experiența Survivor România pentru Cătălin Zmărăndescu

Ultimele luni din viața lui Cătălin Zmărăndescu au fost unele extrem de dificile. Acesta a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, pentru că s-a declarat pregătit pentru orice fel de situație. Deși se consideră un bărbat puternic din punct de vedere fizic, dar și psihic, sportivului i-a fost dor de casă. Revederea cu familia sa a fost una emoționantă.

Aveam impresia că simt parfumul nevestei mele, ai senzația că sunt copiii lângă tine…Când m-am văzut prima dată, am sunat-o pe nevastă-mea, de ce nu mi-ai zis ce rău arăt? (…) Înainte eram încurajat hai, burtosul meu.', a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton