Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol: "Probabil și-a refăcut viața sentimentală"

 Sutiu Theodora
.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău are astăzi, (nr. joi) un nou termen. Cântăreața speră că acum, după 2 ani de lupte ca la război, se se termine cât mai repede. Deși s-au jignit de nenumărate ori, cei doi spun că în prezent au o relație liniștită, semn că separarea oficială va avea loc în curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Practic, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întâlnesc la tribunal, acolo unde se va decide dacă divorțul se acordă sau nu. Deși în urmă cu doar câteva luni fanii celor doi erau siguri că certurile nu vor înceta curând, se pare totuși că marele moment se apropie.

cla-1cla-1

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău

Artista a oferit primele declarații chiar înainte de a intra în sala de judecată. Claudia Pătrășcanu speră că acest termen să fie și ultimul.

„Sper înțelegere. Sper să fie ultimul termen astăzi. Da, discutăm destul de des în ultima perioadă, lucrurile s-au îmbunătățit, sper ca și astăzi să fie bune și cu înțelepciune.

Nu ne promitem nimic, vrem doar să finalizăm acest divorț, vrem să fie pace și liniște pentru copiii noștri că deja…Vrem să se termine, nu știu ce va fi astăzi, dar ține foarte mult de Gabi și de avocații dumnealui.

Vreau să fiu liniștită împreună cu copiii, e cazul să se finalizeze acest proces. Se poate termina chiar și astăzi, totul depinde de el și de domnii avocați ai lui', a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău vrea să-și aducă copiii la București

Tot înainte de a intrat la tribunal, Gabi Bădălău a spus că își dorește să-și aducă copiii la București, însă ea nu vrea acest lucru.

„Și eu îmi doresc să fie ultimul termen, dar nu depinde de mine. Divorțul nu e o sticlă de apă pe care să i-o dau sau să nu, ca să se închidă eu și Claudia trebuie să ne înțelegem pe anumite aspecte, dacă noi ne înțelegem și venim cu aceste aspecte în fața judecătorului, atunci se poate închide.

Claudia are niște pretenții pe care eu nu le pot satisface, eu vreau ca copiii să-și facă studiile la București, să vină cât mai aprape de mine și familia mea, lucru pe care ea nu-l acceptă (…) Ea nu acceptă, e clar că nu putem să ajungem la un numitor comun', a spus Gabi Bădălău, potrivit aceleași surse.

Claudia Pătrășcanu are un nou iubit?

Tot înainte de a intra în sala de judecă, Gabi Bădălău a lăsat să se înțeleagă că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, ar avea un nou iubit.

„Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine', a mai spus Gabi Bădălău.

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău:„O să le dea explicații copiilor’

Citește și: În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu:'Dacă îl interesează…'

Citește și: Prima reacție a lui Andrei Caramitru, după moartea tatălui său

Citește și: Andrei Sota s-a căsătorit la Paris

Ce propunere i-a făcut Claudia lui Gabi

Acum că se apropie începutul de an școlar, Claudia Pătrășcanu i-ar fi făcut și o propunere lui Gabi Bădălău. I-a cerut acestuia să fie prezent alături de ea și de copiii lor, la deschiere, pentru a-i bucura pe Nicholas și Gabriel. Cei doi au în ultima vreme o relație mai bună.

„Încep școala, copiii vor să ne vadă împreună, mă gândesc. Ar fi foarte fericiți și chiar i-am lansat această propunere lui Gabi, dacă vrea să vină la început de an școlar, să fim împreună pentru copii.

Trebuia de mult. Asta am încercat să discutăm cât nu erau ei atenți, cumva să finalizăm acest proces, pentru că e păcat pentru copii. gândesc că ar fi o bucurie imensă pentru copii să-l vadă și pe el la școală, la deschidere’, a mai spus ea, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton