Alexandra Ungureanu, prima apariție după întoarcerea de la Asia Express. Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Party

 Oana Pantazi
.

Alexandra Ungureanu a strălucit ieri-seară, în prima sa apariție publică de la revenirea din Asia Express, pe covorul roșu la petrecerea VIVA!. Iată ce alegere sexy a avut artista pentru party-ul nostru ce a avut ca dress code Extravaganza!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a bifat, ieri seară, prima apariție publică după revenirea de la Asia Express, artista strălucind literalmente la petrecerea VIVA! Covorul roşu a devenit neîncăpător puţin după ora 19.30. După un an de pauză, an în care cu toții ne-am pus viețile în stand-by, vedetele au revenit, mai strălucitoare ca niciodată, la cea mai așteptată petrecere a anului. Ilinca Vandici, Ramona, Olaru, Andreea Bălan, Carmen Brumă, Dana Săvuică, Ioana Ginghină, Bianca Drăgușanu, Adina Buzatu și, nu în ultimul rând, Alexandra Ungureanu au făcut o adevărată paradă a ținutelor, respectând pe deplin dress code-ul Extravaganza.

Alexandra-Ungureanu-Asia-Express-petrecerea-VIVA-Alexandra-Ungureanu-Asia-Express-petrecerea-VIVA-

Alexandra Ungureanu, de la Asia Express la petrecerea VIVA!

Alexandra Ungureanu s-a întors recent de la Asia Express, unde a trăit o întreagă aventură chiar alături de mama ei. Lipsa hranei, a banilor, dar și a adăpostului și-au pus amprenta asupra amândurora și la un moment dat au fost gata să clacheze.

„Credeam că psihic sunt pregătită pentru orice, ei bine nu. Am plâns, ne-am perpelit, am şi regretat, cine ne-a pus. Haos total.

Ştiam că va trebui să fac autostopul, dar ştiam sigur că grija asta va cădea în grija mamei. Mă bazez pe mama la capitolul convins oameni să ne ducă unde aveam nevoie, să li se facă milă să ne dea un colţ de pâine şi o pernă, ea e şefa', a povestit Alexandra Ungureanu într-un testimonial de la Asia Express.

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express: „O mega provocare'

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție după despărțirea de Gabi Bădălău. Cine a însoțit-o la VIVA! Party: „Mă distrez”

Citește și: Cele mai sexy apariții de la VIVA!Party 2021! Rochiile care au lăsat totul la vedere

Citește și: Andrei Sota s-a căsătorit la Paris! Primele imagini de la nuntă

Acum, momentele dificile sunt uitate, la fel și traiul cu un dolar pe zi, lipsa mâncării, a adăpostului… Artista a revenit la viața obișnuită, iar ieri-seară a bifat și cea mai așteptată petrecere a anului. Cum VIVA! Party nu s-a ținut în 2020, pentru prima oară în istoria ei de 20 de ani, vedetele au așteptat cu nerăbdare evenimentul și s-au pregătit temeinic. Cum dress code-ul petrecerii a fost Extravaganza, celebritățile ne-au surprins cu ținute glam, sexy, îndrăznețe și chiar futuriste.

Dat fiind că Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities, toți ochii au fost ațintiți asupra ei în momentul în care și-a făcut apariția pe covorul roșu la petrecerea VIVA! Și, într-adevăr, așa cum ne-a obișnuit, artista a avut o ținută în egală măsură, sexy, incitantă și elegantă. Alexandra a purtat o rochie de culoare neagră, cu bretele fine, bordată cu pene de aceeași culoare în partea de jos și cu detalii delicate, argintii, în zona sânilor. La outfit a asortat un clutch negru și pantofi argintii.

VIVA! a împlinit 22 de ani

În urmă cu 22 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. După o nedorită pauză de un an, la început de toamnă, în zi mare, de Sf. Maria, VIVA! Party a revenit, mai strălucitoare ca niciodată, cu vedetele din toate domeniile și de toate vârstele. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune și nu numai au răspuns prezent invitației noastre. La Grande Bellezza și-a meritat numele pe deplin. Rețeta nu s-a schimbat: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, muzică bună, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități.

Le mulțumim partenerilor noștri: Fiat 500, Pandora, FOREO, GLO, No Time To Die, Herbalife, Victorias Secret, Peroni, Alexandrion – cu brandurile Kingsbury GIN și Saber Elyzia, Înghețata Corso și GRAL Medical.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton