Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casă cu tot cu copii: "Am sunat la poliție în acea seară"

 Pirvu Cristina
.

Claudia Pătrășcanu trece prin momente mai puțin plăcute de când a anunțat public că divorțează de tatăl copiilor ei. Iată că acum, ea a povestit cum a părăsit casa în care locuiau împreună, alături de băiețeii lor.  

Cântăreața a plecat din vila în care locuia cu soțul și copiii în urmă cu mai multe săptămâni. Toți credeau că ea a părăsit locuința de bună voia, dar, conform declarațiilor făcute acum, se pare că Gabi Bădălău a decis să o dea afară.

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.” , a povestit artista la Antena Stars.

Se pare că artista locuiește acum la mama ei, doamna Domnica fiind foarte încântată de nepoței, Gabriel Mihail şi Nicolas. De altfel, Gabriel a fost înscris aici la grădiniţă, la grupa mijlocie.Ea a început un capitol nou, deși e în proces cu fostul sot. Vrea să obțină bani de la el.

Claudia Patrascanu divorteaza de Gabi BadalauClaudia Patrascanu divorteaza de Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău! Cine a trezit-o din somn în dimineața în care a împlinit 39 de ani. Fotografia care a făcut mii de likeuri!

Claudia Pătrășcanu a împlinit ieri 39 de ani, marcând astfel, la două luni de la divorț, prima aniversare fără Gabi Bădălău. Bruneta nu trece printr-o perioadă foarte bună, divorțul fiind o etapă dificilă în viața oricărei femei care trece prin așa ceva. Cu toate că nu a făcut petrecere, Claudia a avut totuși parte de compania perfectă, alături de cei doi băieței pe care îi are cu Gabi Bădălău.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton