Ioana Simion a spus tot adevărul, după ce a plecat din casa lui Ilie Năstase: ” Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste”

 Oana Popoiag
.
Ioana Simion și Ilie NăstaseIoana Simion și Ilie Năstase

Vestea că Ioana Simion a părăsit casa lui Ilie Năstase, la scurtă vreme de la cununia civilă, a luat pe toată lumea prin surprindere. Bruneta a preferat să se mute în chirie și să renunțe la confortul maxim, numai să nu rămână alături de soțul său. Ioana a dat o explicație neașteptată pentru gestul făcut.

După ce au amânat nunta care trebuia să aibă loc în vară, din varii motive pe care le-au tot expus în presă, Ilie Năstase și Ioana Simion ridică noi semne de întrebare. Toata lumea a fost surprinsă când surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru Click! faptul că Ioana Simion şi-a făcut bagajele şi s-a mutat cu chirie într-un apartament din Pipera.

S-a aflat adevărul! De ce a plecat Ioana Simion din casa lui Ilie Năstase

S-a presupus că relația este la final și că acesta a fost adevăratul motiv pentru amânarea nunții, dar iată că Ioana Simion a ieșit la rampă, exclusiv pentru Click! cu o declarație menită să facă lumină.

'Nu, nu m-am despărţit de Ilie dar, da, am plecat din acea casă. Să nu fiu înţeleasă greşit, casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte. Pentru că oriunde eram ok, numai în casa aceea nu. Parcă era ceva negativ acolo.  Mi-a spus că e de acord, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. Motiv pentru care am făcut eu demersurile şi mi-am găsit ceva cu chirie. Ilie vine aici, stăm împreună şi mă simt mult mai liniştită', a clarificat Ioana Simion lucrurile, asigurând că relația cu Ilie Năstase merge ca pe roate.

Casa în cauză este imobilul primit de Ilie Năstase în 1972 pentru meritele sportive.

Foto: Facebook

Citește și:

Adelina Pestrițu și-a luat mașină nouă. Cum arată bolidul de zeci de mii de euro

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche'. De ce nu va mai apărea la Pro TV

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton