Testul ciudat pe care trebuie să-l treci ca să fii angajatul Reginei Elisabeta a II-a. Un singur candidat din 10 îl trece! Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva!

 Oana Pantazi
.

Nu e o surpriză pentru nimeni că angajații Reginei Elisabeta a II-a sunt cei mai buni dintre cei buni, tocmai de aceea sunt selectați cu rigurozitate. Iată ce test ciudat trebuie să treacă aceștia pentru a lucra la Sandringham!

Într-un documentar difuzat recent pe postul de televiziune Channel 5, a fost dezvăluit recent testul pe cât de ciudat pe atât de ilar pe care trebuie să-l treacă cei care vor să se angajeze pe domeniul Reginei de la Sandringham, locul preferat al suveranei pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă.

Expertul în recrutare Tracey Waterman, care se ocupă de angajări la Castelul Sandringham, din Norfolk, locul unde Regina Elisabeta a II-a și familia regală britanică își petrec Sărbătorile de iarnă în fiecare an, a dezvăluit cum alege cei mai buni angajați pentru staff-ul suveranei.

Și cum aceștia vor munci în locul cel mai „festiv” dintre toate proprietățile familiei regale, un domeniu care în preajma Crăciunului primește zeci de invitați, cerințele sunt imense.

Candidaților li se întinde o cursă!

Drept urmare, procesul de recrutare instrumentat de Tracey nu presupune doar clasicul interviu, urmat de o probă de făcut paturi și curățat argintăria… Testul cel mai important îl reprezintă atenția la detalii – calitate foarte apreciată la angajare – și, în mod cât se poate de straniu, acesta implică o… muscă! Da, o muscă! Insecta este plasată, strategic, de Tracey pe covor sau în șemineu, în speranța că va fi observată de potențialii angajați.

„Odată ce musca este plasată pe covor sau în șemineu, aduc candidații în cameră, fără grabă, pentru a le da șansa să arunce o privire înăuntru și să observe ce avem acolo. În acel moment, mă aștept ca ei să vadă musca moartă și, eventual, să o ridice.”

Paradoxal, deși cei mai mulți au experiență în industria hotelieră, unde au lucrat pentru hoteluri cu multe stele, numai 5 din 10 candidați văd musca și doar unul se apleacă și o culege de pe jos! Acela este considerat angajatul perfect, iar dacă îndeplinește și celelalte criterii, cu siguranță va lucra la Sandringham.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton