Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Tatăl este iordanian și mama româncă

 Oana Pantazi
.

Ea este una dintre cele mai apreciate realizatoare TV din România însă puțini știu cine sunt părinții lui Denise Rifai. Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta a acceptat totuși să vorbească despre familia ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Are o carieră de succes în jurnalism și a devenit cunoscută în special ca realizatoare de emisiuni de știri și talk show-uri. În ceea ce privește viața personală, vedeta este destul de discretă. Provenită dintr-o familie birasială, cu mamă româncă și tată iordanian, Denise Rifai a avut parte de o educație specială și are o relație apropiată cu ambii părinți.

cine-sunt-parintii-lui-Denise-Rifai-cine-sunt-parintii-lui-Denise-Rifai-

Cine sunt părinții lui Denise Rifai

Denise Rifai activează de mai mulţi ani în presa românească, însă a terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, secţiunea de Arabă – Engleză, dragostea pentru limba arabă fiindu-i insuflată de către tatăl ei. Acesta este iordanian, însă are cetățenie română, și a cunoscut-o pe mama realizatoarei TV în timp ce era la student la Arhitectură în România. S-a îndrăgostit de frumoasa româncă și astfel a venit pe lume Denise Rifai.

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte. Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea.
Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața”, spunea Denise Rifai pentru Avantaje.

Tatăl său nu și-a dorit ca ea să lucreze în presă

Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Paradoxal, deși acum are o carieră de succes în televiziune, tatăl vedetei nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă.

'Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta' și ' În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă ', a dezvăluit Denise Rifai potrivit impact.ro.

Ce relație are Denise Rifai cu părinții ei

Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Prezentatoarea TV a mărturisit că își respectă foarte mult părinții și are o relație apropiată cu ei. De asemenea, Denise a declarat că tatăl ei este mândru de realizările sale și o susține în tot ceea ce face.

„Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.„, a declarat Denise Rifai pentru Spectacola.

De altfel, chiar dacă admite că a avut parte de o educație spartană în familie, Denise Rifai mărturisește că are o relație foarte bună cu părinții ei.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi, este o vorbă: «părintele este peste capul tău»’ și ‘Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea.În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.’, spunea Denise în urma cu ceva timp, potrivit impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton