Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Luptă pentru premiul de 30.000 de euro

 Oana Pantazi
.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Ieri-seară au fost desemnați concurenții care își vor disputa azi marele premiu la Chefi la cuțite, toți cei trei chefi având câte un concurent în finală… Doar că aceștia nu sunt cei la care se așteptau, rezultatul în urma voturilor fiind unul surprinzător în două dintre cazuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. În această seară se va disputa finala Chefi la cuțite și fiecare chef va avea câte un concurent în finală. Lupta a fost acerbă, iar emoțiile pe măsură, cu atât mai mult cu cât concurenții au gătit alături de familiile lor și într-una dintre probe au fost jurizați de acestea. Iată cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 10!

cine-sunt-finalistii-chefi-la-cutite-sezonul-10-cine-sunt-finalistii-chefi-la-cutite-sezonul-10-

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. În acest sezon aniversar, fiecare chef va avea câte un concurent în finală, iar lupta va fi una acerbă. După ce s-au înfruntat în trei probe și au pus în farfurie gustul copilăriei, dar și signature dish. Concurenții au fost jurizați în cele trei etape de familiile lor, de jurații din sezonul trecut, iar în final, de către chefi. Rezultatul a fost unul surprinzător. Cei trei finaliști sunt Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi.

Citește și: Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Am o criză de plâns'. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici’

Citește și: Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:I-am dat toată libertatea din lume

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…

Dacă în ceea ce-l privește pe Adrian Stroe era de așteptat, Raluca Todea și Florica Boboi au fost surprizele absolute. Numele lui Oxy, Manciu și Gabriel Drăgușanu erau pe buzele tuturor, aceștia fiind favoriții pentru finală, însă rezultatul votului i-a uimit inclusiv pe finaliști.

Din nouă semifinaliști, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Baboi reușit să meargă în marea finală, unde marele premiu este de 30.000 de euro.

Cum au reacționat finaliștii la aflarea rezultatului

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Adrian Stroe a fost primul ales în finală, concurentul lui chef Scărlătescu fiind, de altfel, favorit pentru finală. Farfuriile sale au impresionat tot timpul, pe parcursul competiției. Emoții au existat însă și pentru el, pentru că, după cum s-a văzut, următoarele alegeri au fost surprinzătoare. Concurentul s-a îmbrățișat cu chef Scărlătescu, dar și cu ceilalți colegi din echipe.

A urmat concurentul lui Florin Dumitrescu – șocul a fost imens pentru Raluca Todea în momentul în care și-a auzit numele. În timp ce chef Dumitrescu a putut să exclame inițial doar „woooow!”, chef Bontea a spus direct: „Mi-a căzut fața!”. Extrem de emoționată, Raluca spunea încontinuu: „Nu-mi vine să cred!”, la fel ca și chef Bontea, de altfel.

La fel de surprinzătoare a fost alegerea celui de-al treilea jurat. Când s-a auzit numele Floricăi Boboi, aceasta, la fel ca și colegii ei, a fost șocată. Florica a izbucnit instantaneu în plâns și a căzut în genunchi. În timp ce colegii ei sperau că vor auzi numele lui Gabi sau pe al lui Paco, s-a dovedit că

„Nimeni, niciodată, la nicio casă de Pariuri n-ar fi crezut că această variantă de trei, Adi, Flori și Raluca, vor fi finaliști”, a conchis chef Scărlătescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton