Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut: „M-am întors plângând. Mi-a spus că...”

 Calin Maria Bianca
.

Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut. A tăcut, cât a tăcut, însă când a venit vorba să povestească despre momentele care au marcat-o de-a lungul timpului, artista a rupt tăcerea. Nimeni nu se aștepta să fi avut în trecut un conflict cu cântărețul CRBL, astfel că ceea ce s-a întâmplat între ei a uimit pe toată lumea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut. Adda și-a lansat de curând propria ei carte, unde și-a povestit viața de până acum. Cu trăiri, emoții, suspans, fericire, tristețe, râsete și plânsete, artista a încercat să cuprindă tot ceea ce a trăit până la această vârstă. Nu a vorbit doar despre trecutul ei amoros, relațiile toxice și boala Lyme cu care se confruntă de mai mult timp, ci despre muzică, marea ei pasiune.

adda-1adda-1

Frumoasa artistă a notat în cartea ei tot ce a marcat-o. Atât în bine, cât și în rău. Mulți au rămas însă surprinși când au văzut numele lui CRBL în ea. Da, la începutul carierei sale în muzică, Adda a avut parte de multe momente dure și comportamente urâte, înclusiv de la unii colegii de breaslă, după cum susține ea.

Citește și: Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog:„Am auzit zgomote în casă. Sunt bântuită de…'

Citește și: Adda a fost bătută crunt de fostul iubit:'M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul'

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:'Eram într-o stare critică'

Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut

Adda a povestit în cartea sa despre disputa pe care a avut-o cu CRBL, dar și cum ar fi umilit-o pe atunci. Totul s-ar fi întâmplat când amândoi erau invitați într-o emisiune, iar ea avea două numere și el doar unu. CRBL s-ar fi enervat și i-ar fi spus să plece acasă. Plângând, artista s-a conformat fiind la început de drum. Încă o scenă de acest gen ar fi fost când amândoi erau la un post de radio. Trebuia să cânte unul alături de altul, iar fiindcă Adda nu fusese la repetiții, cântărețul ar fi decis să pună o poză cu ea când intră partea ei.

M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă. În momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine. Deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap. Îmi venea să-l bat. Să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime.(…).', a povestit Adda.

CRBL i-a cerut scuze Addei după 3 ani

Nimeni nu se aștepta la astfel de momente și tensiuni între Adda și CRBL. Cei doi au colaborat de multe ori și au dat dovadă că se înțeleg de minune, însă în spate lucrurile nu erau deloc așa. Artista nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, fiindcă povestea a luat o altă întorsătură. La 3 ani distanță de atunci, cântărețul ar fi decis că este momentul să își ceară scuze pentru tot ceea ce a făcut în trecut.

'Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.', a concluzionat Adda în cartea ei.

Adda a fost bătută crunt de fostul iubit

Pentru că tot a venit vorba despre momentele triste și care au marcat-o de-a lungul vieții, Adda a scris în carte și despre fosta ei relație. A fost una toxică și bazată pe violență în loc de iubire. Frumoasa artistă a povestit pe larg cum fostul iubit a bătut-o crunt și a dat-o cu capul de bordură. Mai mult decât atât, i-a dislocat și maxilarul, însă ea continua să formeze un cuplu cu el. Din fericire, relația lor a ajuns la sfârșit și nu s-a întâmplat nimic mai tragic. Acum, Adda trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, alături de care are și un copil adorabil.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton