Cine sunt concurenții SURVIVOR România 2020. Iată vedetele care pleacă în jungla din Republica Dominicană!

 Dumba Gabriela
.

Au fost anunțați concurenții SURVIVOR România 2020! Vedetele care vor pleca în jungla din Republica Dominicană, la Survivor România 2020, au mari emoții, însă unele dintrele ele au experiență în reality show-uri care testează supraviețuirea în situații extreme. Printre curajoșii de la Survivor România 2020 se numără artiști, sportivi și nume cunoscute din showbiz, care vor încerca să-și învingă oponenții și să plece acasă cu un premiu uriaș în bani.

thumbnail-1thumbnail-1

În prima jumătate a acestui an, Kanal D va difuza reality show-ul SURVIVOR România 2020, format similar show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', difuzat de Pro TV în urmă cu câțiva ani.

La Survivor România 2020 au acceptat provocarea de a-și testa limitele în jungla din Republica Dominicană nouă vedete, unele dintre ele cu experiență în reality show-urile extreme.

Astfel, la Survivor România 2020 merg cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru, sportivii Cezar Juratoni şi Asiana Peng, modelul Bogdan Vlădău, cântăreaţa Elena Ionescu, fotbalistul Mihai Onicaş, Cristina Şişcanu (soţia prezentatorului TV Mădălin Ionescu), cântăreţul Lino Golden şi actriţa Graţiela Teohari Duban (soţia actorului Andrei Duban).  

Cine este Bogdan Vlădău, concurent Survivor România 2020

Bogdan Vlădău intră în competiţia „Survivor România, după ce a mai apărut într-o serie de show-uri TV de divertisment, cel mai recent fiind „Bravo, ai stil!, difuzat de Kanal D, unde a fost membru al „Brigăzii sexy, alături de Victor Slav şi Alex Velea. Om de televiziune, cântăreţ şi pasionat de sport, Bogdan Vlădău nu se teme de experiența Survivor România 2020 și crede că cea mai mare provocare pentru el va fi dorul de soţia sa, Gina Chirilă.

 „Sunt conştient că voi trece prin nişte situaţii dificile, dar am un psihic puternic, echilibrat şi mă adaptez destul de uşor la orice situaţie. Am început să mă pregătesc sufleteşte, pentru că îmi va lipsi foarte mult soţia mea, cred că aceasta va fi cea mai grea încercare pentru mine. Va trebui să o gestionez pentru că obiectivul meu este să câştig această competiţie, a spus Bogdan Vlădău, concurent Survivor România 2020.

Cine este Mihai Onicaş, concurent la Survivor România 2020

Mihai Onicaş, concurent la Survivor România 2020, a jucat la Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj. Mihai Onicaş de la Survivor România 2020 a făcut parte din toate loturile naţionale la categoria Juniori. Mentorul său este Gheorghe Hagi, cel care l-a şi învăţat jocul cu balonul rotund.  

„«Survivor România» este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere şi vreau ca oamenii să mă cunoască aşa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă aşa cum eram când practicam sportul de performanţă. Vreau să văd dacă pot rezista în condiţii dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez uşor atât la condiţii grele, cât şi la oameni noi. Ştiu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistenţă, mai ales psihică, spune Mihai Onicaş, care a acceptat provocarea Survivor România 2020.

Cine este Cristina Şişcanu, concurentă Survivor România 2020

Cristina Şişcanu a acceptat provocarea Survivor România 2020 și este convinsă că va fi marele câștigător al show-ului care se filmează în jungla din Republica Dominicană. Cristina Şişcanu este soţia lui Mădălin Ionescu şi împreună sunt părinţi pentru trei copii, doi dintre ei din căsnicia anterioară a cunoscutului om de televiziune.

„Nimic în viaţă nu mi s-a dat uşor. Tot ce am obţinut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învăţat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Aşa am reuşit să îmi construiesc un psihic puternic şi un echilibru emoţional. Eu sunt «Survivor», a spus Cristina Sişcanu.

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

Graţiela Teohari Duban este actriţă, a evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum şi în spoturi publicitare. Scena teatrului „Tony Bulandra din Târgovişte a fost locul unde Graţiela Teohari Duban s-a afirmat ca actriţă după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat şi roluri în mai multe producţii de lungmetraj: „La bani, la cap, la oase, „Cafea foarte dulce, „Rămâi cu mine.

Graţiela Teohari Duban de la Survivor România 2020 a jucat, de asemenea, în seriale precum „17, „Viaţă în 3, „Un pas înainte. Graţiela este soţia actorului Andrei Duban şi împreună au un băieţel, Armin, în vârstă de şapte ani.

În prezent, Graţiela Teohari Duban, concurent Survivor România 2020, e actor la Teatrul pentru copii „Ion Creangă din Bucureşti şi colaborează cu teatrul „Avangardia, unde joacă alături de soţul ei în piesa „Iubito, îţi rămân dator.   

„Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană, a declarat Graţiela Teohari Duban, concurent Survivor 2020.

Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020

Cunoscut sub numele de scenă Lino Golden, Radu Cârstea, concurent Survivor România 2020, este un tânăr braşovean care, la cei 22 de ani ai săi, deja a cunoscut celebritatea.

Traseul său muzical începea la vârsta de şase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecţiile de pian şi a culminat, la 13 ani, cu apetenţa pentru muzica rap. În prezent, Lino Golden produce şi compune piese, între care „Panamera, „Sus ca Jordan, „Macetă, „Fifa, „N-am văzut că ţine (feat Alex Velea). „Panamera a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja la peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube. Lino Golden face parte din echipa Golden Boy Society, înfiinţată de Alex Velea.   

 „Abia aştept să plec! Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc uşor. Partea foarte bună e că o să mă subţiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte, «Survivor România» poate fi o sursă de inspiraţie, a spus Lino Golden despre participarea sa în reality.

Cine este Elena Ionescu, una dintre concurentele Survivor România 2020

Elena Ionescu participă la Survivor România 2020! Artista a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune”, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i”, în colaborare cu Mahia Beldo, sau „Ce e dragostea”, recent lansată.

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”, declarat artista.

Elena Ionescu va completa echipa de vedete de la Survivor România 2020, iar Ioana Filimon se retrage din competiție din motive medicale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton