(P) Top 3 ponturi pentru remodelarea siluetei! Rapid, fara efort si cu rezultate spectaculoase

 advertising.ringier
.

Kilogramele in plus si celulita sunt probleme cu care ne confruntam majoritatea noastra, a femeilor. Ne dorim o reteta minune care sa ne ofere, peste noapte, silueta mult visata.
De aceea, vreau sa impartasesc cu voi topul terapiilor de remodelare corporala care promit rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp, fara a depune prea mult efort

PONT: Cu xBody poti sa arzi pana la 500 de calorii in DOAR 20 de minute, mai multe decat intr-o ora de aerobic.
Tehnologia EMS, bazata pe electrostimulare, este solutia eficienta pentru tonifiere, pierdere in greutate, recuperare medicala, dar si prevenirea afectiunilor cardiace. Initial aceasta tehnologie a fost folosita in spitale de catre fizioterapeuti ca si instrument de reabilitare, tehnica pe care o foloseste chiar si Michael Schumacher pentru recuperare.

Acum, in loc sa mearga la o sala de fitness traditionala si sa petreaca peste o ora la diferitele aparate, multe vedete au imbratisat beneficiile exercitiilor cu EMS (electro stimulare a muschilor). Electro stimularea ar putea suna intimidant, dar arunca grijile deoparte pentru ca aceasta tehnologie este sigura si a fost folosita de foarte multi ani.

Exista 3 mari branduri ce folosesc tehnologia EMS si anume XBody si Justfit ce au fost dezvoltate de companii din Ungaria si MihaBodytec ce a fost dezvoltata in Germania. Pe siteul de reduceri IzzyReduceri.ro poti gasi oferte la toate aceste tehnologii si astfel poti economisi bani.

Principalele avantaje la aceasta tehnologie este reprezentata de faptul ca in doar 20 de minute lucrezi tot sistemul muscular (comparativ cu 2, 3 intr-un antrenament conventional) si arzi cel putin 500 de calorii, gratie impulsurilor, organismul va continua sa arda calorii si in urmatoarele 24 – 48 de ore dupa antrenament, nu exista presiune pe articulatii deoarece impulsul electric tinteste direct muschiul, postura corpului se imbunatateste semnificativ pentru ca se lucreaza muschii lombari, arderile au loc mult mai rapid si centimetrii pierduti sunt mult mai evidenti si intareste sistemul osos. Deci daca te intrebai de ce vedetele sunt atat de in forma, iata secretul!

PONT: Apeleaza la remodelarea corporala prin LPG Cellu sau Dermocell. 

LPG Cellu M6 : pentru slabire in centimetri, eliminarea aspectului de portocala si tonifiere.  

LPG Cellu M6, produs de leaderul Mondial LPG Franta, vizeaza remodelarea si sculptarea intregului corp, dar si regenerarea pielii, in mod natural, prin stimularea activitatii celulare. 

Endermologia, adica stimularea mecanica a celulelor,  face posibila slabirea in centimetri pe zonele mai greu de tonifiat prin sport(bratele, spatele, abdomenul, talia sau coapsele).

Se recomanda 2-3 sedinte de LPG saptamanal; in functie de de tipul de celulita pe care il ai, se recomanda un minim de 10-15 sedinte. Prin activarea circulatiei sangvine si a circulatiei limfatice se obtin slabire in centimetri, sculptare, fermitate si netezire.
Pentru tratament ti se ofera un costum subtire de bumbac care protejeaza pielea si in acelasi timp se dovedeste util in cazul in care esti mai pudica.
Aparatul LPG Cellu M6 este foarte scump si din acest motiv terapia este disponibila in  putine saloane si clinici. Vei fi placut surprinsa sa gasesti oferte cu reducere la pachete de remodelare cu LPG Cellu M6 pe www.IzzyReduceri.ro sau www.Redutti.ro.   

PONT: apeleaza cat de des poti la MASAJ! Se elimina toxinele din corp, scapi de celulita si te relaxezi! 

Masajul este  una dintre metodele 100% naturale de remodelare corporala. Lupta eficient impotriva celulitei si a aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic!
Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea.
Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.

In plus, te si relaxezi in timp ce te bucuri de masaj.

Daca te-am facut curioasa si vrei sa incerci una sau mai multe terapii moderne de slabit, afla ca gasesti pachete consistente de remodelare la cele mai mici preturi pe platformele de promovare cu reducere www.IzzyReduceri.ro, www.Redutti.ro si www.Adulmec.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton