Cine prezintă noul sezon Splash! Vedete la apă de la Antena 1

 Laciu Andreea
.

S-a aflat cine prezintă noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Se pare că șefii de la Antena 1 le-au pregătit o surpriză telespectatorilor și au luat o decizie neașteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură revenirea acestui show. S-a anunțat deja componența juriului, care prezintă niște schimbări importante față de sezonul trecut, iar acum s-a aflat și cine va prezenta sezonul 5 anul acesta.

splash-vedete-la-apa-1-1splash-vedete-la-apa-1-1

Cine este prezentatorul noului sezon Splash! Vedete la apă

Chiar dacă în juriu s-au produs niște schimbări importante, în cazul prezentatorului se pare că șefii au fost mulțumiți de prestația lui Răzvan Fodor. Așadar, soțul Irinei Fodor rămâne și în noul sezon în acest rol, anunță Fanatik.ro. Se pare că este un an cu spor pentru soții Fodor, mai ales că și Irina prezintă emisiunea America Express: Drumul Aurului.

Se pare că această ofertă a picat la fix, căci actorul din serialul Adela se usca de dorul soției și nu mai avea activitate, mai ales ținând cont că se încheie și filmările pentru serial. Anul trecut, Fodor a făcut o echipă pe cinste cu Anna Lesko și cu Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De data aceasta, s-ar părea că o potențială colegă de prezentare pentru Răzvan ar fi Monica Bârlădeanu, conform sursei citate anterior. Sezonul cinci al emisiunii Splash! Vedete la apă ar urma să se difuzeze la TV începând cu primele zile ale lunii august, anul acesta.

Citește și: Cine sunt juraţii noului sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1: „Nu vreau să văd oameni care renunță'

Citește și: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Ce spune prezentatoarea TV și cine îi va lua locul: „Sunt…'

Citește și: Primele vedete din noul sezon Splash! Vedete la apă:„După Bănel Nicoliță suntem topite toate'

Citește și: Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a fost operat de două ori: „Scuipa sânge și se simțea foarte rău'

Jean de la Craiova, prima reacție după ce a fost scos din juriu

Se pare că această decizie a șefilor din Antena 1 a venit ca o surpriză neplăcută pentru artist. Nu regretă perioada în care s-a aflat la masa juriului, dar nici nu s-a putut abține să lanseze și câteva „înțepături”.

„Probabil așa au decis ei și nu trec de decizia lor… a fost a lor și asta e. Nu e vorba că mi-am dorit sau nu mi-au dorit, ei au luat o decizie și nu pot să zic eu ceva… asta e, dacă așa au văzut-o ei. Eee, nu mi-au dat niciun motiv, adică eu nu pot să forțez. Cine știe? Să-și bage oamenii lor acolo. Jurizarea mea cu Nea Mărin acolo, făceam o echipă bună, și cu Iulia Albu, la fel, în fine.

Probabil, nu aveam experiență necesară și aveau alții. Nu îmi pare rău… a fost o experiență frumoasă, probabil, nu eram pregătit să jurizez mai detaliat. Eu… ținând cont că am concurat și știu ce înseamnă…, a declarat Jean în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă 

Blondina trece prin niște momente grele, după ce s-a accidentat la filmări. Ea a povestit public ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele show-ului de la Antena 1.

M-am întors de la Splash, uitasem cât de greu și solicitant este. Ne-am antrenat patru zile și pentru mine a fost o presiune destul de mare. M-am ales și cu vânătăi. Eu am frică de înălțime. E normal să te învinețești, doar dacă nu te antrenezi nu pătești asta.

Eu fiind perfecționistă vreau să iasă totul bine, am făcut sărituri mai complexe, m-am învinețit pentru că impactul cu apa este dur, apa nu e prietenoasă. Dacă nu ești săritor și nu știi cum să sari. Am sărit de mai multe ori și m-am lovit la piept’, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton