Cine organizează parastasul de 4 ani pentru Ileana Ciuculete: "Orice aș face pentru ea, nu o pot învia!"

 Laciu Andreea
.

În data de 17 martie, anul 2017, îndrăgita artistă de muzică populară se stingea din viață, după ce a pierdut lupta cu ciroza hepatică. Anul acesta va fi comemorată cu două parastase. Cine le organizează, de fapt, la 4 ani de când a murit Ileana Ciuculete?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În Voluntari, primul parastas în memoria artistei va fi organizat de către nașa Ilenei Ciuculete, Doina Belu. La Craiova se va organiza cel de-al doilea parastas, organizat de Cristian și Mugurel Stefcu, fiii artistei. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cei doi frați nu mai pot ajunge la mormântul mamei lor, de la Cimitirul Străulești 2.

Doina Bellu a povestit, pentru Impact, că va împărți mâncarea pe care o adora artista, inclusiv ciorba de curcan. 'Orice aș face pentru ea, nu o  pot învia!', a declarat Doina.

ce-s-a-intamplat-cu-averea-ilenei-ciuculete-primul-termen-in-procesul-dintre-gales-si-fiii-artistei-are-loc-in-aceasta-luna-2-1-1280×720ce-s-a-intamplat-cu-averea-ilenei-ciuculete-primul-termen-in-procesul-dintre-gales-si-fiii-artistei-are-loc-in-aceasta-luna-2-1-1280×720

Cine organizează parastasul de 4 ani pentru Ileana Ciuculete

Din păcate, cu toate că și-au dorit asta din tot sufletul, cei doi băieți ai artistei de muzică populară, nu pot ajunge la mormântul ei. Din cauza faptului că 17 localități din județul Ilfov au intrat în scenariul roșu, sunt nevoiți să organizeze un parastas la Craiova.

'Dacă băieții vin din Craiova nu cred că le dă voie, pentru că Cimitirul Străulești este în Ilfov și s-au pus iar restricții, din cauza pandemiei. Știu că voiau și ei să facă acum, odată cu Moșii de Iarnă, pentru că e ultima sâmbătă înainte de Postul Paștelui când se mai poate face pomană cu carne.

Nici măcar eu nu pot ajunge la cimitir, pentru că stau în Voluntari și aparțin tot de Ilfov. O să fac la mine la Catedrală, la Pandele, și asta este', a declarat Doina Belu.

Citește și: Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu:”Am luat virusul de la dentist!”

Citește și: Cum arată fata lui Virgil Ianțu. La 16 ani, Iasmina are primul iubit

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

Ce a povestit acum Doina Belu, nașa artistei

Doina a mai explicat și de ce Ileana Ciuculete și Cornel Galeș o numeau nașa lor. 'Eu cu Ion Dolănescu trebuia să-i cununăm, în 1992, când au făcut nunta, dar Cornel nu a vrut să fie nășit de Ion, pentru că solistul nu fusese cununat în biserică. Mai era o variantă să-i cunune familia unui parlamentar din Argeș, Stan, dar, ca să nu fie discuții între noi, Cornel Galeș a ales niște vecini.

Ei nu i-au scos atunci la biserică pe Ileana și pe Cornel, nașul lor de cununie încetând din viață la scurt timp după nuntă, așa că eu cu soțul meu i-am scos în final la biserică. De aceea ei mă numeau nașa lor. Am fost foarte, foarte apropiați. Pe 25 martie 2017, Cornel și Ileana doreau să serbeze Cununia de Argint, de 25 de ani, dar nu au mai apucat, căci Ileana a murit pe 14 martie', a mai povestit Doina Belu.

Când s-au cunoscut, de fapt, Ileana Ciuculete și Doina Belu

Doina Belu a îndrăgit-o cu tot sufletul pe Ileana Ciuculete. Au rămas prietene pe viață, până când artista a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

'Aveam multe în comun. O știu de când venise de la Turnu-Severin, era cu Cristi, care avea 5 sau 6 ani, iar eu venisem cu Ion Dolănescu. Ne-am dus cu toții la un restaurant din Băneasa. Am rămas prietene pe viață și până a murit nu era zi de la Dumnezeu să nu ne auzim. Am fost la ea, la Craiova, apoi în satul ei natal. A fost moașă la doi dintre nepoții mei.

Iar dovadă mai mare că el, Cornel, a stat aproape 8 luni la mine, după ce a murit Ileana, nu este! Așa o legătură frumoasă aveam cu ei! Cornel a vândut casa cu tot cu mobilă și multe lucruri le-a dat de pomană femeii de serviciu, din Ciorogârla, care le făcea curat. Mai târziu, el a plecat în Spania, unde și-a găsit sfârșitul', a mai mărturisit Doina Belu, cu tristețe în glas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton