Zanni o atacă pe Andreea Antonescu, la Survivor:„Pierdem pentru că o avem în echipă”

 Mirea Roxana
.

Zanni o atacă pe Andreea Antonescu la Survivor și o învionovpțește pentru pierderea celui de-al doilea joc de imunitate. Artista a intrat de 3 ori pe traseu, iar Faimoșii au pierdut cu scorul de 10 la 7. Zanni a mai afirmat că primul joc de imunitate a fost câștigat de ei pentru că Andreea Antonescu nu a putut juca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii de la Survivor România au pierdut cel de-ai doilea joc de imunitate al săptămânii. Zanni, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp o învinovățesc pe Andreea Antonescu pentru înfrangerea suferită de echipă. Artista nu a adus niciun punct echipei sale, chiar dacă a intrat de trei ori pe traseu. Războinicii au câștigat cu scorul de 10 la 7.

Zanni nu a mai suportat și a răbufnit. Faimosul spune că, atât timp cât Andreea Antonescu va face parte din echipa lor, vor pierde în continuare. De asemenea, acesta a mai afirmat că au câștigat primul meci pentru că Andreea Antonescu nu a putut să joace din motive medicale.

z4z4

Am reușit să dăm verigile slabe afară din competiție, oamenii care chiar ne țineau în loc. Aveam câteva persoane care erau ancore și nu ne pornea barca. Pierdem în continuare și o să pierdem pentru că o avem pe Andreea la noi în echipă. Când nu a jucat în primul meci pentru imunitate, am câștigat', a afirmat Zanni de la Survivor România.

Zanni o atacă pe Andreea Antonescu la Survivor

Zanni spune că aveau șanse de câștig de 50% dacă Andreea Antonescu nu ar fi jucat în cel de-al doilea joc de imunitate de la Srvivor din săptămâna trecută și că îl deranjează foarte tare că echipa Faimoșilor pierde cele mai importante jocuri.

Citește și: Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor:„Ai grijă la șerpi'

Citește și: Boala neștiută de care suferă Andreea Antonescu de la Survivor:„Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…'

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România:'Așa a decis Andrei'

Survivor nu e doar despre sport, dar în primul rând este despre sport, atunci mâncăm. Tensiunea trebuie să fie între Războinici și Faimoși, dar pentru că pierdem știm de ce tensiunea e la noi în echipă. Șansele erau de 50% dacă ea nu juca. Suntem conștienți că noi avem o piedică, urmează brunch, masaj și vrem și noi.

Vrem și noi la o comunicare și de-aia punem în balanță, vrem să câștigăm imunitatea pentru toți sau e doar pentru câțiva din echipa asta? Mă ususcă să știu că pierdem cele mai importante jocuri', a spus Zanni, la consiliul de nominalizare', a spus Zanni despre Andreea Antonescu la Survivor România.

cover-viva-martie-small-310cover-viva-martie-small-310

Andreea Antonescu răspunde acuzațiilor

Andreea Antonescu se apără la acuzațiile lui Zanni și spune că a fost adusă la Survivor România datorită notorietății sale. Artista spune că și-a asumat faptul că nu este o sportivă bună și că problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului au împiedicat-o să facă sport la un nivel ridicat, potrivit WOWbiz.

„Mi-am asumat din start lucrul aceasta, nu am venit în acest reality show bazându-mă pe partea sportivă. Am o notorietate în țară, de-asta am ajuns la Faimoși, nu bazată pe partea sportivă. Publicul mă știe de 20 de ani, am demonstrat ce aveam de demonstrat.

Pe partea sportivă, din cauza unor probleme medicale, nu a fost niciodată dezvoltată la mine. Provocările pe care le trăiesc aici sunt niște episoade pe care nu le-am mai trăit. Nu partea sportivă m-a determinat să accept această participare la Survivor', a spus Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton