Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa. Prezentatoarea TV și-a luat liber două zile / EXCLUSIV

.

Gabriela Cristea lipsește de la cârma emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii', emisiune difuzată la Antena Stars, doar în situații excepționale. De această dată, nu are probleme de sănătate. Bruneta a solicitat două zile libere, după ce a aranjat cu o colegă să îi țină locul în perioada în care lipsește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea le dă întâlnire telespectatorilor Antenei Stars, de luni până vineri, de la ora 19.30 când începe emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii'. Conform unor surse din interiorul postului TV, bruneta și-a programat o plecare din București alături de familie și a solicitat să aibă două zile libere.

Clipboard011Clipboard011

Gabriela Cristea și-a luat liber două zile. Cine o înlocuiește la emisiunea Mireasa

Prezentatoarea TV își lasă emisiunea pe mâini bune în cele două zile în care va lipsi. Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul. E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii', au declarat, pentru Viva!, surse din Antena Stars.

Citeste si: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Citeste si: WRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după 7 ani de căsnicie: „Unul dintre noi trebuie să spargă gheața'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea: „Tremura toată. Nu este de joacă!'

De ce a înlocuit-o Simona Gherghe când a fost bolnavă

La începutul lunii mai, Gabriela Cristea a absentat de la emisiune din motive de sănătate. Atunci, bruneta a ajuns la spital din cauza unei infecții la rinichi. Cum situația a fost total neprevăzută, la cârma formatului de la Antena Stars a ajuns Simona Gherghe. Atunci a fost o situație specială. Paula Chirila nu avea cum să îi țină locul lui Gabi, pentru că avea filmări la Te cunosc de undeva'. Așa că s-a apelat la Simona. Oricum și Gabi o ajutase pe Simona și a prezentat emisiunea Mireasa' la Antena 1, când Gherghe a fost într-un city break la Londra, unde ea și soțul au sărbătorit cinci ani de căsătorie', ne-au spus aceleași surse despre rocadele pe care le fac între ele cele trei prezentatoare TV: Gabriela Cristea, Simona Gherghe și Paula Chirilă. În prezent, Paula Chirilă se numără printre concurenții emisiunii Te cunosc de undeva', unde face echipă alături de Maria Buză, dar este și coprezentatoarea lui Dan Capatos la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton