Cine este Vrăjitoarea care va apărea la miezul nopții, la Revelionul lui Dan Negru

 Oana Pantazi
.

Dan Negru va prezenta pentru a 21 oară, anul acesta Revelionul Starurilor, și, ca de obicei, ne promite multe surprize. Unul dintre cele mai așteptate momente, cel al măștilor, le va da de furcă vedetelor din platou. Cu siguranță, cei mai mulți nu vor ghici cine este Vrăjitoarea care va apărea la Revelionul Starurilor…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima seară a anului, la Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, 12 măști, una mai spectaculoasă ca alta, vor urca pe scenă, iar vedetele invitate vor încerca să afle cine se află în spatele personajelor.

Cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România va aduce în faţa telespectatorilor 12 măşti în spatele cărora se vor afla celebrităţi din diverse domenii, iar asta le va da de furcă invitaților, care, din experiența anilor precedenți, vor avea probleme în privința ghicirii invitaților.

Revelionul-Starurilor-2021-Dan-Negru12-1Revelionul-Starurilor-2021-Dan-Negru12-1

Vedetele din spatele măștilor, greu de recunoscut!

Echipa de producție s-a străduit să le facă viața grea vedetelor care vor trebui să ghicească cine se află în spatele măștilor, personalitățile care au acceptat să intre în pielea personajelor petrecând ore întregi în cabina de machiaj. Cele mai complicate măști ale Revelionului Starurilor 2021 sunt, din punctul de vedere al specialistului în machiaj special care le-a și realizat, Vrăjitoarea, Diavolul, Hades şi Duhul lui Alladin.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Nicolae Sabău a murit de COVID-19

Citește și: Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația! Ce mesaje siropoase și-au trimis pe rețelele sociale

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Diavolului. Pe lângă complexitatea ei, masca este şi una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la câteva mii bune de euro. Masca a fost realizată  în Los Angeles şi a durat câteva săptămâni, iar la filmare, vedeta din spatele măştii a avut de îndurat cel mai mult timp în cabina de machiaj, peste 5 ore, în care a trebuit să stea foarte mult nemişcat şi nu a putut deloc să mănânce sau să bea!', spune Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale.

„Dificultăţi am întâmpinat şi la măştile pentru momentul preşedinţilor, Putin şi Trump, care nu s-au mulat perfect pe capul personajelor şi de aceea ne-am văzut nevoiţi să facem tot felul de artificii!', a mai adăugat Andreea.

Cine este Vrăjitoarea, marea surpriză la Revelionul Starurilor 2021

Una dintre cele mai surprinzătoare apriții de la Revelionul Starurilor 2021 va fi, cu siguranță, Vrăjitoarea, vedeta din spatele personajului fiind greu de ghicit. De altfel, pentru celebritatea care va juca această mască s-au luat măsuri speciale de discreție. Pentru a nu fi stricată surpriza, personalitatea care o va întruchipa pe Vrăjitoare la Revelionul Starurilor 2020 a fost ascunsă chiar și de cei mai mulți membri ai echipei. Înainte de demascare, Vrăjitoarea a fost știută doar de producători, regizori, prezentator şi de echipa de la machiajul special.

Cu toată secretomania care a stat în spatele acestei măștii, se pare că identitatea Vrăjitoarei nu a putut fi ascunsă… Conform Cancan, în spatele celui mai bine păzit personaj de la Revelionul Starurilor 2021 s-ar afla Elena Udrea! Fostul șef al Cancelariei Prezidențiale va fi surpriza lui Dan Negru de la miezul nopții și, cu siguranță, invitații nu vor ghici cine se află în spatele personajului întruchipat de ea…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton