Ce copil frumos are Andrei Ștefănescu! Ayan îl face să zâmbească, după divorț

 Oana Pantazi
.

La finele lunii noiembrie, Andrei Ștefănescu își anunța divorțul după 7 ani de relțaie și doar un an de căsnicie. Acum, cel care îl face pe artist să zâmbească exact ca în vremurile bune este Ayan, fiul său. Iată ce copil frumos are Andrei Ștefănescu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ștefănescu are un copil superb și, chiar dacă viața sa nu s-a desfășurat chiar cum și-a imaginat – el și soția lui trecând recent printr-un divorț -, artistul se consideră un bărbat împlinit și are toate motivele de mândrie. Din punct de vedere profesional lucrurile merg bine, iar Ayan, fiul său în vârstă de 3 ani, care, de altfel, îi seamănă leit, îi aduce zâmbetul pe față.

Recent, Andrei Ștefănescu i-a făcut fiului său o surpriză, pentru că micul Ayan, ca orice copil, își dorea să meargă la tatăl lui la serviciu. Drept urmare, puștiul a trecut din postura de telespectator – Andrei a mărturisit că fiul său îl urmărește când are emisiune – în cea de invitat.

andrei_stefanescuandrei_stefanescu

Andrei Ștefănescu are un copil superb

Recent, telespectatorii emisiunii Showbiz Report au avut parte de o surpriză de proporții, deoarece în momentul în care a început emisia în platou, alături de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu, a fost și copilul acestuia, Ayan. Dat fiind că își dorea atât de mult să participe la filmări, iată că Moș Crăciun i-a îndeplinit dorința și Ayan a fost invitat de onoare în emisiunea de la Antena Stars.

Ayan nu a fost deloc intimidat de camerele de filmat, ba chiar dimpotrivă, s-a comportat firesc, arătându-se mult mai interesat de cadourile pe care le-a primit de la Moș Crăciun chiar în platoul emisiunii. Dezinvolt, puștiul și-a luat repede cadourile de sub brad și a început să se joace cu mașinuța primită chiar în timpul emisiunii, sub privirea tatălui său, care este topit după el. De altfel, Andrei Ștefănescu a mărturisit că Ayan este rațiunea lui de a trăi.

'E cea mai importantă ființă din viața mea', a mărturisit Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii.

Citește și: Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: 'Eram cu copilul în mașină'

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Un divorț neașteptat

Andrei Ștefănescu are un copil superb, iar familia lui părea una foarte solidă… La finele lunii noiembrie, vestea că Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat a căzut ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât nimeni nu bănuia tristul deznodământ. După 7 ani de relație și un an de la cununia civilă Andrei Ștefănescu și Antonia, soția lui, au decis să meargă pe drumuri separate. Artistul a făcut anunțul pe contul său de socializare, din mesajul transmis reieșind că el și soția lui nu mai formau un cuplu deja din vară…

Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.
Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.


Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan”
, este o parte din mesajul transmis de artist atunci când și-a anunțat divorțul.

Cei doi au devenit părinți la începutul anului 2017, iar vestea că va deveni tătic l-a bucurat foarte mult pe Andrei. Din păcate, 3 ani mai târziu Andrei și Antonia s-au despărțit… Andrei Ștefănescu are un copil superb, iar el și fosta lui soție se ocupă împreună de educația lui.

Din păcate, Andrei a mai avut o căsnicie eșuată. Artistul fost căsătorit cu cântăreața Sylvia, însă au divorțat, după ce aceasta l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani. La vremea respectivă, Andrei a angajat un detectiv pentru a strânge dovezi împotriva soției sale. 

Foto: Instagram, captură Antena Stars

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton