Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a rămas cu el după divorțul părinților: "Am fost un copil amărât. Făcea pe reșou cartofi prăjiți"

 Dumitrache Laura
.

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este cunoscută de o țară întreagă, iar de-a lungul anilor a muncit pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. A reușit și a devenit una dintre cele mai faimoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, frumoasa blondină a fost întotdeauna discretă cu familia sa. Iată cine este tatăl Biancăi Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a povestit în trecut că a avut o copilărie grea, mai ales după ce părinții săi au divorțat. Bianca Drăgușanu mai are o soră, Oana. În urma divorțului, Bianca a fost dată în custodia tatălui ei, iar sora ei a mers cu mama ei. Radu Drăgușanu este tatăl Biancăi, iar relația lor este una specială.

tatal biancai dragusanutatal biancai dragusanu

Bianca Drăgușanu a povestit în trecut cum a fost viața ei după divorțul părinților. Aceasta a avut parte de momente dificile, dar tatăl ei a încercat să îi ofere tot ceea ce își dorea. Părinții vedetei s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar Bianca Drăgușanu a blamat-o mult timp pe mama ei.

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:”Sunt doamna Oprea cu acte în regulă”

Citește și:De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători:„Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia…' / EXCLUSIV

Citește și:Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Citește și:Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala:”Știam că nu o să câștig”

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Însă putini sunt cei care îl cunosc pe tatăl acesteia, Radu Drăgușanu. În vârstă de 71 de ani, Radu Drăgușanu a fost cel care a crescut-o pe vedetă, după ce a divorțat de mama acesteia. După despărțirea părinților săi, Bianca Drăgușanu a rămas în grija tatălui ei. Radu Drăgușanu a avut o viață activă, fiind fost sportiv. Acesta a fost portar al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar când era mică, Bianca îl însoțea la muncă.

Bărbatul a încercat să-i ofere cea mai bună educație fiicei sale, deși era mai mult plecat în cantonamente. „Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi.Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig.’, a povestit Bianca Drăgușanu.

Ce relația are Bianca Drăgușanu cu tatăl ei

După divorțul părinților ei, Bianca Drăgușanu a rămas în grija tatălui ei, iar sora ei a rămas cu mama lor. Vedeta a recunoscut că mult timp a blamat-o pe mama ei, dar ulterior a înțeles-o. Cât despre relația pe care o are cu tatăl ei, Bianca a dezvăluit că au o relație specială. Aceasta și-a adus amintele de momentele în care locuia împreună acesta.

„Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui. Nu știu cum făcea că reușea să se dezlege fără să mă trezească și pleca în cantonament sau unde avea treabă. La doi ani a venit și sora mea și am crescut din inerție. Tatăl meu pleca 3-4 săptămâni în cantonament. Mă simțeam a nimănui. Mama și-a dorit să fie lângă noi, dar așa a fost atunci.După câțiva ani m-am reîmprietenit cu mama, cu soțul mamei mele, care mi-a fost de ajutor și s-a implicat și se implică în viața copilului meu, iar copilul meu îi spune bunicule și îl iubește. Am devenit o familie frumoasă, neunită de altfel, dar ne iubim și suntem alături unii de ceilalți.'', a mărturisit Bianca Drăgușanu în emisiunea online „În oglindă'., a povestit aceasta.

Bianca Drăgușanu: „Cred că și acum o iubește pe mama”

Mama Biancăi Drăgușanu și-a refăcut viața, dar tatăl ei a rămas singur până în ziua de astăzi. Fosta asistentă Tv este de părere că tatăl ei, Radu, este îndrăgostit de mama ei.

„Tatăl meu cred că și în ziua de azi doarme cu poza mamei mele în casă și o are și în portofel, după 30 și de ani. Eu nu l-am văzut cu o altă femeie. Dacă lucrurile ar fi fost încheiate, nu ar reacționa așa. Părinții mei s-au iubit foarte mult. Tata a fost un bărbat foarte frumos și încă este chiar dacă are aproape 70 de ani. Este un bărbat impecabil, înalt, atlet, viață impecabilă.', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton