Cine este Szidonia Szasz de la Survivor. Cu ce se ocupă, după ce a renunțat la dans

 Stamen Diana
.

Szidonia Szasz este una dintre concurentele de la Survivor 2021 și face parte din echipa Războinicilor. Tânăra este ambițioasă și vrea să demonstreze că poate depăși orice obstacol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Szidonia Szasz de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Szidonia Szasz de la Survivor a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

Cine este Szidonia Szasz de la Survivor România (4)Cine este Szidonia Szasz de la Survivor România (4)

Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Pentru războnică, lipsa condițiilor din Republica Dominicană nu va fi un impediment pentru a ajunge în marea finală.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa', a declarat Szidonia Szasz de la Survivor.

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Cine este Szidonia Szasz de la Survivor

De cinci ani, Szidonia Szasz practică kickboxing. Se împletesc în ea agilitatea, grația și nu în ultimul rând voință de a reuși. Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme, iar nimic o nu poate opri din a ajunge în marea finală.

Concurenta este adepta unui stil de viață sănătos și promovează asta pe rețelele de socializare. Deși a practicat mult sport încă de când era mică, ea a ales alt drum pentru a profesa. Szidonia Szasz de la Survivor este de profesie tehnician maseur.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton