Horoscop 10 ianuarie 2021. Două zodii primesc bani

 Laciu Andreea
.


Horoscopul pentru ziua de 10 ianuarie 2021 ne
 aduce vești bune pentru mai mulți nativi. Cine are parte de bani, noroc și sănătate în această zi? Cine descoperă marea iubire sau schimbă locul de muncă? Află chiar acum ce îți rezervă astrele. Previziunile complete pentru cele 12 zodii din horoscop.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Berbec

Ești pe drumuri în această zi, în interes de serviciu. Chiar dacă sperai să te bucuri de câteva zile de liniște, acest lucru nu este posibil. Însă, faci niște planuri de viitor care îți readuc zâmbetul pe buze. Pe plan sentimental, totul merge perfect.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Taur

Reușești să treci cu brio peste această perioadă dificilă. Cineva îți dă înapoi banii pe care îi datora. Așa că ești pus pe cheltuieli în acest weekend. Te răsfeți și îți faci toate poftele. Partenerul de viață îți cam strică totuși dispoziția, fiindcă apar tensiuni în cuplu.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Gemeni

Ești pus pe treburile gospodărești. Simțeai nevoia să te ocupi și de casă, după ce nu ai mai avut timp pentru tine în ultima perioadă. Încerci să termini tot ce mai aveai de făcut pentru muncă, pentru ca apoi să te relaxezi cât poți de mult.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Rac

Nu te simți tocmai bine, apar mici probleme cu sănătatea, apoi primești și o veste foarte proastă. Însă nu îți lipsește determinarea și hotărârea de a depăși acest moment dificil. Te bucuri de sprijinul celor din jurul tău, iar asta te face să ai mai mult curaj să înfrunți viitorul.

Citește și: Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Citește și: Horoscop. Cele mai incompatibile zodii: nu ar trebui să înceapă niciodată o relație

Citește și: Horoscopul ghinionului.Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Citește și: Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Leu

Începi ziua în forță, cu multă energie. Te pregătești să duci la bun sfârșit toate planurile, ba chiar faci în avans pentru perioada următoare. Ai emoții la locul de muncă, dar șefii apreciază eforturile tale și te răsplătesc cu o primă sau o mărire de salariu. Seara sărbătorești evenimentele zilei.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Fecioară

Cineva îți dă niște sfaturi utile, dar tu nu ești încă pregătit să le asculți. Crezi că te poți descurca mai bine pe cont propriu, însă te înșeli. Ai o lecție importantă de învățat în această zi. Astrele te îndeamnă la înțelepciune și meditație. Doar când vei putea accepta vorbele altora, vei putea evolua.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Balanță

Ai rămas în urmă cu responsabilitățile de pe plan profesional, iar asta îți dă o stare de agitație. Încearcă să iei totul pas cu pas, altfel nu vei rezolva nimic așa cum trebuie. Dacă simți că nu mai poți face față, poți să ceri ajutorul celor din jurul tău. Cu siguranță vei fi sprijinită așa cum se cuvine.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Scorpion

Este o zi în care sărbătorești ceva important, legat de partenerul de viață sau de cineva drag din familie. Nu te-ai mai distrat de multă vreme așa de bine. Toți cei dragi îți sunt alături în cele mai frumoase momente. Simțeai nevoia să ai parte și de o astfel de zi.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Săgetător

O persoană pe care o credeai apropiată îți trage clapa. Te simți trădat, dar te și așteptai la asta, cumva. Asta nu înseamnă că trebuie să te închizi emoțional pe viitor, doar să ai mai multă grijă când acorzi toată încrederea cuiva. Analizează cu atenție tot ce s-a întâmplat.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Capricorn

Cineva îți face o surpriză imensă, așa că te simți în al nouălea cer. Aveai impresia că singurătatea te-a dărâmat, însă persoanele de lângă tine nu vor să te lase să rămâi în această stare foarte proastă. Te încurajează să faci ceva în această direcție și să te ocupi de lucruri care îți aduc zâmbetul pe buze.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Vărsător

Îți este dor să înveți ceva nou. Fie descoperi un hobby, niște cărți sau filme noi, un curs de specializare ori alt lucru care te face fericit. Chiar dacă ești la început, nu trebuie să te descurajezi dacă nu reușești să faci totul cum trebuie. Ai destul timp ca să înveți și să evoluezi.

Horoscop 10 ianuarie 2021 – Pești

Descoperi fiorii iubirii. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană care te face să simți fluturii în stomac. În cazul în care ești deja într-o relație serioasă, atunci îți amintești cum erați la început și reușiți să reaprindeți flacăra pasiunii. Vă dedicați timpul doar pentru voi în această zi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton