Cine este Ștefania Ștefan, de la Survivor 2022. E pasionată de jocurile online

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022. 12 Faimoși și 12 Războinici sunt gata de aventură, după ce au spus „DA' provocării de a participa la Survivor România 2022. De pe 16 ianuarie 2022, telespectatorii PRO TV își vor putea urmări preferații, fiind alături de ei la fiecare probă, din fața micilor ecrane. Iată cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022. Telespectatorii PRO TV au început să numele zilele până ce va începe noul sezon Survivor România 2022. Acesta va apărea pe micile ecrane weekend-ul acesta, pe data de 16 ianuarie 2022. Fanii emisiunii au făcut deja cunoștință cu cele două triburi, Faimoșii și Războinicii fiind anunțați de curând.

stefania-stefan-survivor-1stefania-stefan-survivor-1

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022. Echipa Faimoșilor a fost anunțată oficial la finalul anului 2021, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Atunci, membrii echipei roșii au oferit primele declarații publice, declarându-se pregătiți să ia parte la noul proiect din viața lor. Ulterior, la începutul anului curent, au fost anunțați și membrii echipei albastre.

Citește și: Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022.Cum arată iubita lui

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:„Mă sperie faptul că…'

Citește și: Florin Dumitrescu, din culisele emisiunii Chefi fără limite.La ce probe sunt supuși concurenții

Citește și: Răzvan Exarhu, confesiuni după moartea tatălui său:„Am simțit că s-a întâmplat ceva cu mine'

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022. Internauții au avut o surpriză atunci când au fost anunțați Războinicii de la Survivor România 2022. Asta pentru că pe listă se află și trei nume cunoscute, foști concurenți de la alte emisiuni de la Antena 1. Ei sunt GP Blaze, fost concurent „Mireasa', Elena Matei, fostă concurentă „Chefi la Cuțite', și Alexandra Mucea sau Alexandra Duli, fostă concurentă „Burlacul'.

Pe lista echipei albastre se află și Ștefania Ștefan. Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, Războinica de la Survivor România 2022 este de meserie online streamer. Concurenta este pasionată de jocurile online, iar pe rețelele de socializare se descrie ca fiind gaming video creator.

Ștefania Ștefan de la Survivor e pasionată de jocurile online

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022. Ștefania Ștefan de la Survivor România 2022 are peste 4 mii de urmăritori în mediul online. Tânăra în vârstă de 25 de ani postează destul de frecvent. Ea le împărtășește internauților poze cu ea, dar și cu iubitul ei. Din imagini se poate vedea că cei doi formează un cuplu superb și că se simt minunat unul în compania celuilalt. În plus, pare că sunt pasionați de același domeniu.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Noul sezon Survivor România va fi difuzat la Pro TV, nu la Kanal D, așa cum erau obișnuiți telespectatorii până acum. Emisiunea și-a păstrat, însă, același format și aceeași gazdă. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2022, crede că s-a născut pentru acest show. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor, atât pentru fani, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton