Cine este soția lui Jorge. Ce meserie are Ramona Prodea

 Dumitrache Laura
.

Cine este soția lui Jorge. Artistul trăiește o poveste de dragoste alături de Ramona Prodea, femeia împreună cu care are un băiat. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Jorge era căsătorit cu Alina Laufer. După ce cântărețul a divorțat, artistul și Ramona au devenit un cuplu. Acesta a mărturisit că nu știa cu ce se ocupă actuala sa soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care o are o fetiță, Karina. După divorțul deaceasta, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Artistul, pe numele său din bulentin, George Papagheorghe, este împlinit cu viața lui profesională, dar și cu cea personală. Ramona Prodea a apărut în viața artistului într-un moment în care acesta trecea prin momente dificile. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar împreună formează o familie minunată.

Jorge si RamonaJorge si Ramona

Fostul prezentator de la Masked Singer are o familie frumoasă alături de soția sa. Artistul și Ramona și-au unit destinele în 2013, iar de atunci iubirea lor este din ce în ce mai puternică. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Ramona Prodea, soția lui Jorge.

Citește și: Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu:„Multe despărțiri și împăcări veneau de la…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată soția lui Jorge în costum de baie la 49 de ani:”Abia am convins-o să…”

Citește și Lili Sandu a mărturisit, în direct, ce și-ar fi dorit să facă în pat, alături de iubitul ei:„Silviu, niciodată nu e târziu'

Citește și: Cum își menține silueta Giulia Nahmany, după ce a slăbit:”Sunt exerciții speciale care se pot face”

Cine este soția lui Jorge

Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea din 2013, iar împreună au o familie minunată. Cântărețul și soția sa formează un cuplu unit, dar puțină lume știe cu ce se ocupă frumoasa blondină. Ramona a absolvit Informatica în cadrul Universității București și a făcut multe cursuri de vânzări și marketing. Soția lui Jorge are peste 20 de ani pe piața de distribuție IT, domeniu de care este pasionată.

Ramona, în vârstă de 49 de ani, este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o compania care produce microprocesoare pentru computere. Firma este a doua cea mai mare cu o astfel de producție din lume. Blondina are în subordine 11 țări și un salariu pe măsură și o avere considerabilă. Ramona Prodea e una dintre cele mai puternice femei din România pentru că a luat calea antreprenoriatului în urmă cu câțiva ani.

Cum a început relația dintre Jorge și Ramona Prodea

Jorge și Ramona Prodea s-au cunoscut în perioada în care artistul era căsătorit cu Alina Laufer. După divorț, artistul a început o relație cu actuala sa soție. Inițial, cei doi aveau o relație de business, iar Jorge nu s-a gândit niciodată că va avea fi împreună cu ea.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie.Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide', a declarat Jorge, potrivit bzi.ro.

Jorge nu credea că se va mai căsători vreodată

După divorțul de Alina Laufer, Jorge credea că nu se va mai căsători niciodată și nu va mai întâlni femeia potrivită. Ramona Prodea este mai mare cu 10 ani decât artistul, iar la un an și trei luni de la divorțul de Alina Laufer, a cerut-o în căsătorie pe Ramona.

Ea era obișnuită singură, a crescut-o pe Ilinca singură până la 8 ani. Era deja autonomă când am venit eu în viața ei. Brusc era cineva în casă, un bărbat și lucrurile au fost 80% benefic și 20% s-a reglat totul pe parcurs.', a povestit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton