Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Câștigă bani din pictură

 Laciu Andreea
.

Telespectatorii Antena 1 s-au întrebat cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Tânăra brunetă a fost chiar prima norocoasă care l-a cunoscut pe Andi Constantin, în ediția de debut al acestui sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Bălăceanu este în finala Burlacul, alături de Ana Bene și Melissa Azak.

Tânăra i-a făcut un cadou deosebit lui Andi Constantin, dăruindu-i un tablou, în care apar amândoi, sub cerul înstelat, luminat de lună.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, scria Simona, pe contul ei de Facebook.

Cine este Simona Bălăceanu de la BurlaculCine este Simona Bălăceanu de la Burlacul

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul

Simona Bălăceanu, frumoasa brunetă de la Burlacul, este în vârstă de 25 de ani. Este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura. Din fericire pentru ea, l-a impresionat suficient pe Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, încât să primească un trandafir roșu.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este culoarea mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat.

Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum. Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o trăire de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea.

Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută', a transmis Simona Bălăceanu.

Citește și: Primele imagini de la finala Burlacul.Andi Constantin alege dintre 3 fete

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat” relațiile:”Atunci aveam tot, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Andi Constantin, înainte de prima ediție Burlacul

Andi Constantin a ținut să scrie câteva rânduri emoționante, înainte de prima ediție Burlacul, din 2021.

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită., a scris Andi Constantin.

‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

Simona Bălăceanu este în finala Burlacul

Andi Constantin a avut pe parcursul emisiunii numai cuvinte de laudă la adresa Simonei. De aceea, i-a și oferit trandafirul de atât de multe ori.

„Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele', a spus Burlacul la un moment dat.

Extrem de atrăgătoare, Simona Bălăceanu a fost ignorată o anumită perioadă. Motivul? Andi Constantin a suspus-o unui test al orgoliului și al răbdării, pe care se pare că l-a trecut cu brio.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton