Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți: „Mă ține veșnic îndrăgostit”

 Martin Lorena
.

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Multă lume îl cunoaște pe Mihai Bobonete, însă puțini sunt cei care știu viața personală a acestuia. Se pare că actorul din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Ei se cunosc din copilărie și sunt căsătoriți din anul 2003. Iată cum arată femeia care i-a furat inima!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Actorul de la ProTV se poate declara un bărbat de-a dreptul împlinit. Acesta nu doar că se bucură de o carieră impresionantă în showbiz, ci are parte și de o familie absolut superbă. El și-a cunoscut soția când aveau doar 12, respectiv 14 ani. Sunt căsătoriți din anul 2004 și au împreună doi copii care le oferă zilnic motive pentru a zâmbi.

Mihai-Bobonete-1Mihai-Bobonete-1

Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie, lucru care le-a consolidat relația. Acum, după 25 de ani ei se iubesc mai mult ca niciodată.

Citește și: Dragos Bucur și Mihai Bobonete, jurați la Românii au Talent.Primele declarații

Citește și: Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, în București:„A venit cu o bâtă de baseball'

Citește și: Andreea Antonescu a suferit de o boală gravă:„Făceam citostatice'

Citește și: Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic.Ce s-a întâmplat cu Milan

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Actorul a povestit cu lux de amănunte cum și-a cunoscut partenera de viață. Se pare că totul s-a întâmplat cu mai bine de 25 de ani în urmă, atunci când cei doi erau doar niște copii. Mihai a invitat-o pe Cătălina la dans, iar din acel punct relația lor a devenit una extrem de apropiată.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună', a povestit Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete: „Ești singura mea dragoste adevărată!'

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Chiar dacă în serialul de la ProTV, personajul Bobiță nu are un mare succes la femei, în realitate lucrurile stau cu totul diferit. Se pare că acesta este extrem de îndrăgostit de aceeași femeie de mai bine de 25 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mihai Bobonete i-a transmis un mesaj extrem de romantic.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta', a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

Echilibru între familie și muncă

Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Acesta recunoaște că viața sa este destul de aglomerată. Atunci când nu trebuie să fie prezent la filmări, merge la showuri de stand-up, iar când nu e niciuna, nici cealaltă, se axează pe televiziune. Cu toate acestea, actorul găsește mereu timpul necesar pentru a sta alături de persoana iubită.

„Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată', a precizat Bobonete.

Un exemplu demn pentru familia sa

Mihai Bobonete nu doar că reușește să păstreze un echilibru între viața privată și cea profesională, ci le oferă și un exemplu demn copiilor săi.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton