Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil. Ce relație au cei doi acum

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că Dani Oțil nu este singur la părinți, dar și mai puțini știu cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza este mezinul familiei, fiind cu 4 ani mai mic decât fratele său. Iată ce povestește despre relația lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul de la Neatza este destul de discret în privința vieții sale personale, așadar puțini știu cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil. În rarele momente în care a vorbit despre el, simpaticul prezentator a mărturisit însă în ce relație se află cu fratele său mai mare.

otilotil

Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil

Deși între ei există unele asemănări fizice, dacă-i privești cu atenție, totuși nu poți spune cu certitudine că sunt frați. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are un frate mai mare cu patru ani ca el. Dacă acum între el și Dorin este o relație bună, Dani povestea că, în copilărie, lucrurile nu au stat la fel între ei doi.

'Eu cu frate-miu eram… Eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!', mărturisea Dani Oțil.

Citește și: Cum se simte iubita lui Dani Oțil, însărcinată în luna a patra: „Mi-e foame mereu și nu am voie să fac sport”

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Cu ceva timp în urmă, Dani povestea că fratele lui este căsătorit și că are un copil, dar că, din păcate, nu a reușit să ajungă la botezul nepoatei sale, din cauză că se afla la un concurs în perioada aceea…

'Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia', a spus Dani Oțil.

Iată însă că acum Dani urmează să devină la rândul lui tată, așa că, vrând-nevrând, va plânge în biserică… la botezul copilului său!

Dani Oțil va deveni tată

Iată că, în curând, fratele lui Dani Oțil va deveni la rândul său unchi, deoarece prezentatorul de la Neatza a anunțat recent că iubita lui, Gabriela Prisăcariu, așteaptă un copil. Dani a făcut anunțul pe Instagram, în stilul său inconfundabil, unde a postat și prima fotografie în care burtica de gravidă a iubitei sale este vizibilă. Gabriela este acum însărcinată în 4 luni.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede’, a anunțat Dani Oțil.

Prezentatorul a vorbit apoi despre evenimentul din viața sa și în emisiune cu umorul caracteristic. Evident, și-a ținut fanii în suspans în privința sexului bebelușului, pe care a refuzat să-l dezvăluie.

„Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul', a declarat Dani Oțil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton