Ce relație a avut Ștefan Bănică cu regretatul său tată. Ce i-a spus seniorul după rolul din "Liceenii"

 Mirea Roxana
.

Ștefan Bănică a vorbit despre tatăl său în cadrul unei emisiuni TV și a povestit ce lecții de viață importante a primit de la acesta. Artistul vorbește de fiecare dată cu emoție despre celebrul său tată, care a fost un actor de excepție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre lecțiile importante pe care le-a primit de la tatăl său. Artistul i-a călcat pe urme lui Ștefan Bănică senior, moștenindu-i talentul. Acesta a povestit că învățăturile pe care le-a primit de la tatăl său și-au pus amprenta asupra modului său de a gândi și a oferit drept exemplu o întâmplare de când era el copil

87418464_10157262281554107_51866901239824384_n87418464_10157262281554107_51866901239824384_n

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab’.

Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?’. Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică!

Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea’', a povestit artistul în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli', de la TVR 2.

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:”Abia terminasem Bac-ul și…”

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut'

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman:„Isa a fost tare încântată'

Citește și: Cum arată fata Andreei Bănică.Sofia are 12 ani și adoră să cânte

Ștefan Bănică, lecții de viață primite de la tatăl său

Ștefan Bănică a continuat să spună că, după ce a jucat în „Liceenii', a vorbit din nou cu tatăl lui despre actorul pe care l-a considerat slab.

„Au trecut anii și am făcut „Liceenii'. Am vorbit din nou cu tata. „Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești', mi-a spus el.

Am înțeles atunci cum merg lucrurile când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul', a continuat să povestească Ștefan Bănică Jr.

Fiul lui Ștefan Bănică îi calcă pe urme

Talentul este la el acasă în familia Bănică. Nu doar Ștefan Bănică Jr. a moștenit talentul de la tatăl său. Radu Ștefan Bănică le calcă pe urme tatălui și bunicului său. Toată lumea are ocazia să vadă cât de talentat este tânărul datorită participării acestuia la Te cunosc de undeva.

Radu are o foarte bună relație cu tatăl său, dar recunoaște că presiunea numelui a existat.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut', a spus Radu Ștefan Bănică pentru Viva!.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton